REVIEW – Arctic APL71012BDW0 – Raport pret/calitate bun!

Veți descoperi în acest articol, o mașină de spălat rufe Slim cu o capacitate mare de încărcare și cu performanțe bune de spălare, care poate fi cumpărată la un preț accesibil. Este vorba despre modelul Arctic APL71012BDW0 care reprezintă un mare succes pe piața din România pentru faptul că oferă foarte multe caracteristici tehnice avansate la un pret mai redus.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Mașina aceasta a prezintă un aspect foarte modern pe partea de design, și performanțe foarte bune de spălare datorită programelor atent gândite să utilizeze resursele cât mai eficient. Este vorba despre consumul de apă și de energie electrică, cele două resurse vitale pentru această mașină de spălat.

Review Arctic APL71012BDW0

De partea de consum energetic mașina de spălat Arctic APL71012BDW0 stă foarte bine și vine clasată A+++, oferind foarte multe plusuri. Nivelul zgomotului în timpul ciclului de spălare este foarte redus la 63 de decibeli. Va funcționa foarte silențios oferind rezultate foarte bune. De asemenea vreau să specific faptul că modelul are o capacitate de încărcare totală de 7 kg, iar acest lucru este suficient pentru o familie de trei persoane.

Mașina de spălat are o viteză maximă de centrifugare de 1000 de rotații pe minut și un nivel de zgomot în timpul acestui proces de 75 de decibeli. Mașina de spălat beneficiază de un sistem de detectare a spumei în exces, și poate bloca accesul la interfața de control pentru familiile care au copii mai mici. Funcțiile de siguranță sunt cele mai importante.

Pret Arctic APL71012BDW0

Pretul de azi 20.09.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Există un total de 15 programe de spălare printre care program pentru rufe delicate, lana, spălare manuală și program de clătire intensivă pentru persoanele alergice. Dacă doriți să descoperiți oferta cea mai bună, noi am găsit pentru dumneavoastră locul potrivit de unde să achiziționați produsul Arctic APL71012BDW0.

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic APL71012BDW0
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice