REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ – Clasa A+ Tehnologie No Frost

Salutari. In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica foarte accesibila ca pret,  modelul Arctic AK1M406NF+ ofera spatiu mare de stocare si facilitati moderne pentru a pastra alimentele tale pe un termen de timp cat mai lung. 

Arctic AK1M406NF+

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Arctic AK1M406NF+

Tehnologia Full No Frost asigura umiditatea necesara alimentelor proaspete, cu ajutorul curentilor de aer, si de asemenea se previne formarea de gheata in cele doua compartimente. Alimentatia ta este acum mai sanatoasasi ai parte de un confort deosebit, pentru ca nu vei fi nevoit sa dezgheti periodic frigiderul.

Tehnologia de racire este bazata pe curentii de aer multidirectionali care mentin calitatea alimentelor din interior pentru mult timp fata de modele clasice de frigidere. Conteaza foarte mult distribuirea temperaturii uniform catre alimente, pentru ca previne deshidratarea acestora.

Lumina din interior este mult mai puternica acum, cu tehnologia LED. Mult mai putina caldura degajata si un consum redus de energie fata de metodele traditionale cu bec clasic.

Modelul Arctic AK1M406NF+ dispune de functia de avertizare usa deschisa care te va avertiza printr-un buzzer ca usa a ramas deschiza mai mult timp decat trebuie.

Rafturile din interior sunt ajustabile si permite folosirea eficienta a spatiului din interior, deoarece ele se pot pozitiona pe diverse niveluri in functie de preferintele utilizatorului.

Igiena este un lucru important la un frigider si acest model de combina frigorifica dispune de o garnitura antibacteriana pe usa care contine aditivi speciali care vor elimina bacteriile care se formeaza pe usa.

Caracteristici Arctic AK1M406NF+

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 356 litri volum net, dintre care 227 litri sunt volum net frigider si 99 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 4 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost

In interior mai gasim si un compartiment special denumit Fresh Max 0˚C care mentine o temperatura la pragul inghetului pentru anumite alimente care au nevoie de o asemenea temperatura.

Usile au deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Deschiderea usilor se face standard spre dreapta.

Modelul are o dimensiune de 201 x 59.5 x 65 cm si motorul produce un zgomot decent de 43 dB.
Si ca un ultim detaliu specificam ca acest model este clasat A+ lucru care inseamna o economie substantiala de energie electrica.

Pret Arctic AK1M406NF+

Pentru ca este un model care arata foarte bine si ofera destule lucruri interesante. Pentru o achizitie reusita am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 1.990 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.05.2020 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Arctic AK1M406NF+
Stele acordate
51star1star1star1star1star