Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD- Performanta maxima si design modern !

Salutare! Smart Android LED Sony 100ZD9  este televizorul care cu siguranta va va uimi prin contrastul uimitor , culorile , texturile si detaliile care nu al putut fi pana acum reproduse  pe ecrane.

    Descriere Sony 100ZD9

Pentru a fi capabil sa va ofera cea mai buna calitate a imaginii , televizorul Sony combina stralucirea 4K cu luminozitatea , culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat HDR. Asadar , acum zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui , vor fi pline de claritatea si de detaliu.

Este echipat cu un procesor foarte puternic si anume 4K HDR Procesor X1 Extreme care creeaza o realitate palpabila. Este ca si cum chiar ati sta pe o plaja uitandu-va la apus.

Backlight Master Drive este o noua tehnologie folosita de televizoruil Sony care poate produce nuante mult mai profunde de negru si lumini stralucitoare . Toate detaliile ascunse ies la iveala , avand ca rezultat scene mai reale ca oricand.

Aveti la dispozitie si tutoriale despre cum sa va configurati televizorul sau cum sa-l conectati cu alte echipamente. Cu noul Sony 100ZD9 totul este mai usor.

televizor-smart-android-led-Sony 100ZD9

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Sony 100ZD9

Va puteti bucura si relaxa impreuna cu persoanele dragi din viata dumneavoastra la un film BLUE-RAY , trasnmisii TV si clipuri de pe internet cu imagini 3D cu detalii uimitor de fine.  Va puteti conecta si playerul 3D Blue-ray disc si va puteti  bucura de continut video 2D convertit la 3D instantaneu , cu o adancime mult mai mare si detalii imbunatatite ale imaginii de pe ecran.

Actiunea este mentinuta uniforma cu Motionflow cu ajutorul caruia  va bucurati de detalii cursive si clare chiar si in secventiele foarte rapida. Noua tehnologie creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale . Ea compara factorii vuzuali cheie din cadrele succesive , apoi poate calcula fractiunea de secunda care lipseste ,.

La televizorul Sony 100ZD9 toate cablurile sunt perfect mascate intru mod inteligent fiind introduse in stativ .

Sony 100ZD9 are un design foarte modernist cu o o rama sofisticata din aluminiu care este definititava prin adaugarea unei benzi de  culoare auriu pentru un aspect rafinat , care cu siguranta va da o senzatie de lux in orice incapare.

Se conecteaza cu usurinta cu alte dispozitive prin porturile USB si HDMI care se afla in partea laterala a televizorului.

La capitolul imagine , televizorul ne-a uimit cu siguranta . Are o diagonala enorma de 253 cm , o rezolutie Ultra HD /4K de 3840 x 2160 si dispune de caracteristici superioare de imagine precum Advanced Contrast Enhancer , Afisaj triluminos , DHR , 24 p True Cinema , X-reality PRO , X-tended Dynamic Range.

Ecranul  este de tip LED si dispune de urmatoarele tehnologii : 4K Reality Pro , X-tended Dynamic Range , Android , 4k HDR X1 Extreme , Backlight Master Drive .

    Pret Sony 100ZD9

Este un televizor care dispune de toate  tehnologiile de ultima generatie , un ecran uimitor  si un sunet de calitate. Pretul unui asemenea televizor este de aproximativ 325.000.

Pentru pretul zilei de astazi 19.05.2024 la eMAG click AICI   

Categories: Sony, Televizoare