HORIZON 22HL4300F/A – Raport calitate pret perfect

In randurile urmatoare veti afla toate informatiile esentiale despre acest produs interesant si daca veti citi pina la capat veti afla si un pret bun pentru el.

Mi-a placut mult acest model din moemtn ce este un bun monitor/TV, zic asta din moment ce acesta se poate folosii si precum monitor, doar cablandu-l corespunzator si schimbandu-i sursa de semnal din telecomanda/meniul sau, calitate-pret este mai mult decat trebuie pe partea de calitate, are culori aprinse si fine, este Full HD, adica 1080p.

Review HORIZON 22HL4300F/A

Dispune de un unghi de vedere de 178*, de o rezolutie de 1920×1080, este 16:9, adica wide, banuiesc ca nu doar mie nu-mi place sa privesc ceva pe un monitor patrat, acesta dispune de un ecran de 56cm.

Am observat ca cei de la Diamant vor sa aduca simplitatea la un alt nivel, cu funcții precum HDMI, USB, CI +, dar prețul rămâne accesibil. MOTION CLEAR MOTION (CME). PURITATE ÎN MOTIE! Bucurați-vă de fiecare moment, mai ales când jucați sau vizionați un film de acțiune. Cu o combinație între rata de actualizare a ecranului și procesarea personalizată a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) oferă o claritate excepțională a imaginii. CI + INPUT. FUNCȚIILE FĂRĂ CABLURI! Înlocuiți decodificatorul clasic și eficientizați experiența TV digitală cu cardurile CI + ale furnizorului de cablu.

Acest lucru vă face mai ușor să vă conectați, eliminați majoritatea cablurilor, schimbați canalele direct de pe telecomanda DIAMANT și reduceți consumul de energie. Compatibil DVB-T / C. ADAPTAT LA STANDARDELE DREAPTE! RECORDER VIDEO PERSONAL (PVR). ORA OBȚINE O DIMENSIUNE NOUĂ! Uitați de DVD-uri sau de orice alt player audio / video și folosiți portul USB 2.0 de pe televizorul DIAMANT.

Funcția PVR încorporată a televizorului vă permite să înregistrați emisiunile / filmele preferate. Portul USB 2.0 permite conectarea televizorului DIAMANT la orice suport extern pentru acces la conținutul dvs. digital. Televizor LED DIAMANT. ENERGIE PURĂ! Dezvoltarea de produse ecologice a fost o prioritate pentru noi încă de la început. Respectăm întotdeauna principiile noastre, astfel încât tehnologia avansată folosită pentru fabricarea modelelor de televizor LED DIAMANT reduce consumul mediu de energie.

Pret HORIZON 22HL4300F/A

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 500 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 19.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 22HL4300F/A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice