REVIEW – Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA – Clasa A+, Inox Antiamprenta

Salutari. In acest articol discutam despre combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA care vine finisata cu Inox Antiamprenta, si capacitate generoasa de 337 litri la un pret accesibil pentru noi toti. Potrivita pentru bucatarii mici si mijlocii,  combina se va potrivi si va infrumuseta bucataria intr-un mod placut.

Zanussi ZRB36101XA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia NoFrost a fost implementata pentru frigider si congelator in mod independent pentru a nu amesteca mirosurile din cele doua compartimente. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa.

Review Zanussi ZRB36101XA

In interior exista o cutie de stocare cu mai multe functii de timp EasyStore care ofera acces facil la toate ingredientele mici sau condimente, foarte importante pentru tine.

Compresorul este dotat cu tehnologie moderna, care ofera un consum redus de energie, Zanussi ZRB36101XA fiind clasat A+ vei avea facturi mai mici la energia electrica.

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 337 litri net. Compartimentul frigider are 226 litri volum si congelatorul are 111 litri volum.
In interiorul lui Zanussi ZRB36101XA spatiul a fost organizat astfel:
3 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
3 compartimente congelator cu sistem No Frost
1 compartiment pentru legume si fructe

Pret Zanussi ZRB36101XA

Recomandarea noastra -> AICI!

Acum vom vorbi despre dimensiuni si alte aspecte care ne vor face sa ne gandim daca merita sa facem alegerea corecta in privinta achizitionarii acestui model.
Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 185 x 59 x 63 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile, acest lucru este minunat pentru ca iti ofera o libertate in ceea ce priveste locul de amplasare a produsului.

Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie, lucru care urca frigiderul intr-o clasa superioara de eficienta energetica A+.
Modelul acesta a fost dotat cu un motor cu Clasa climatica SN-N-ST-T care produce un zgomot foarte mic de 40 dB.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Zanussi ZRB36101XA
Stele acordate
51star1star1star1star1star