REVIEW – Masina de spalat cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230, 6th Sense, 6.5 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Dragi prieteni, acum este timpul să discutăm despre o mașină de spălat mai accesibilă pentru persoanele care nu au în buget foarte mare. Este timpul să Verificați oferta noastră pentru mașina de spălat Whirlpool TDLR 65230, Care este o mașină de spălat cu încărcare verticală oferind beneficiul aspectului compact care nu va ocupa foarte mult spațiu. Bineînțeles există câteva tehnologii despre care vreau să discut pentru că mașina de spălat oferă cam tot ce trebuie să aibă o mașină de spălat automată.

Whirlpool TDLR 65230

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vreau să vă spun că mașina de spălat beneficiază de acelea simți așa că programele de spălare vor fi optimizate iar consumul de resurse precum, apa detergentul și curentul electric vor fi scăzute în funcție de încărcătura disponibilă în interiorul său. Pentru că tot a venit vorba despre încărcătură mașina are o capacitate de încărcare de 6,5 kg.

Review Whirlpool TDLR 65230

Mașina de spălat vine cu funcții pentru detectarea spumei în access, poate bloca accesul la interfață pentru copii, este dotată cu sistemul de siguranță Fuzzy Logic, și beneficiază de posibilitatea întreruperii programului pentru adăugarea de haine după pornire programului. Mașina de spălat beneficiază de 14 programe de spălare în total.

Pret Whirlpool TDLR 65230

Recomandarea noastra -> AICI!

Dotată cu dispensere pentru balsam si detergent, dozarea va fi eficientă și va duce o economie la resurse. Mașina de spălat beneficiază de un consum redus de energie electrică de doar 129 de kw pe an fiind clasată A+++. Oferă rezultate foarte bune la centrifugare având 1.200 de rotații pe minut.

Din selectorul panoului de comandă digital dumneavoastră veți putea sa selectați și viteza de centrifugare și temperatura apei. Este foarte simplu să folosiți acest model. Whirlpool TDLR 65230 oferă caracteristici interesante așa că vă invit să verificați oferta de astăzi.

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool TDLR 65230
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice