REVIEW Whirlpool SPIW312A2WF – Un pret racoros pentru un aer de vara pe placul tau !

Azi descoperim impreuna un produs drag mie, fiind de altfel si foarte apreciat in randul clientilor. Pe langa informatii tehnice, va voi dezvalui si cateva dintre parerile celor care l-au achizitionat in trecut.

Incepem sa vorbim astazi despre modelul Whirlpool SPIW312A2WF fiind un aer conditionat util si extreme de eficient ce garanteaza un mediu placut in casa ta chiar si in perioadele de vara in care temperatura depasete 40 grade C . Modelul vine cu 3 capacitati de racire SPIW309A2WF de 9000 BTU, SPIW312A2WF de 12000 BTU si SPIW318A2WF de 18000 BTU. Haideti sa aflam mai multe despre acest model sis a vorbim despre caracteristicile principale ale acestui aer conditionat !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand doresc sa vorbesc un pic despre design-ul acestui model fiind unul modern si minimalist, cu un afisaj luminous implementat in interiorul carcasei albe ce te informeaza cu privire la temperatura externa si interna si programul selectat de racire !

Review Whirlpool SPIW312A2WF

Aerul coditionat Whirlpool SPIW312A2WF are cateva functii specifice ce m-au impresionat si doresc sa va vorbesc despre ele ! In primul rand acest model dispune de Control Wi-fi ce va permite sa controlati acest model prin intermediul aplicatiei Smart Home de unde aveti acces la temperatura si putera de ventilare a modelului !

Pret Whirlpool SPIW312A2WF

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea modelul are functia de Auto-Restart ce va permite sa programati ora si ciclul de operare al acestui model astfel incat sa va bucurati de o temperatura optima ori de cate ori ajungeti acasa astfel incat modelul va sti ca la ora respectiva veti ajunge aceasa si modelul va incepe sa raceasca incaperea chiar inainte sa plecati de la birou !

Ca si parere personala pot spune ca in urma testarilor am fost impresionat de acest model avand puterea sa raceasca un spatiu destul de mare intr-un timp foarte scurt ! Pretul acestui model pe piata este de 2400 lei insa noi am gasit oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool SPIW312A2WF
Stele acordate
51star1star1star1star1star