Review Whirlpool SPIS 412L – Un aparat de aer conditionat la un pret de TOP

Va salut, dragii mei! Nu stiu ce ati mai facut voi in ultima vreme, insa eu am testat ca de obicei un nou produs pentru voi. Daca vreti sa vedeti ce parere mi-a facut acest model, atunci cititi in continuare review-ul! Astazi vom vorbi despre aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L un model ideal de 1200 BTU dotat cu inverter Clasa A+ in care ne bucuram de un aer racoros si un cosum mai mic de energie ! Seria are doua modele cu diferite capacitate de racire si acestea sunt : SPIS 409L de 9000 BTU si de SPIS 412L de 12000 BTU despre care vom vorbi astazi ! Haideti sa aflam mai multe !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand m-a atras foarte mult design-ul acestui model ce este unul mai excentric, fiind intr-un stil carbon, gri metalizat ce arata foarte bine in orice incapere, avand un afisaj ce ne ofera date despre programul selectat si temperatura din interiorul camerei !

 

Review Whirlpool SPIS 412L

Ca si tehnologii folosite pentru acest aparat de aer conditionat avem in primul rand tehnologia inverter ceea ce in functionarea aparatelor de aer conditionat, compresorul este unul dintre elementele cu rol major in reglarea temperaturii intr-o incapere. Intr-un sistem traditional, acesta trece prin doua stari: functionare la capacitate maxima sau stagnare. Cu alte cuvinte, acest tip de compresor va functiona la capacitate maxima, de la momentul pornirii, pana la momentul in care temperatura din incapere ajunge la nivelul dorit, atunci cand acesta se va si inchide. Aceasta pornire si oprire periodica a compresorului este, de fapt, raspunzatoare pentru consumul ridicat de energie electrica.

 

Pret Whirlpool SPIS 412L

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Deci in concluzie modelul este ideal pentru tine deoarece pe langa functiile principale precum Auto restart , 6th Sense si Auto curatare va permite sa aveti un aparat inteligent ce consuma foarte putina energie ! Pretul acestui model este de 2700 lei pe piata insa noi avem o oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool SPIS 412L
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice