REVIEW – Whirlpool FWDG96148SBS EU – Pret si pareri !

Buna ziua! In postarea aceasta veti afla totul despre produsul zilei, care este cel mai bun pret al lui, dar si ce cred cumparatorii despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat ca Whirlpool FWDG96148SBS EU este o mașină de spălat / uscător de putere combinată din clasa energetică A, cu o capacitate de spălare de 9 kg și uscare de 6 kg . Oferă un afișaj clar, cu funcții, temperatură și timp. Este echipat cu tehnologia 6th Sense , care ajustează automat ciclul de spălare și uscare pentru a economisi energie, timp și apă.

Review Whirlpool FWDG96148SBS EU

Mi-a atras atentia functiilor cat si a unor detalii tehnice, mai exact Viteza de rotire 1400 rpm, Clasa energetică A, Clasa de spălare A, Clasa de rotire A, Consumul de energie pentru rufe 1,17 kWh, Consumul de energie pentru rufe cu uscare 6,12 kWh, Nivel de zgomot (spălare / uscare) 56 dB / 61 dB.

Am fost surprins de placut cand am vazut programele de spalare, bumbac , delicat , culori, mixt, sport , sintetic , rapid 45 min, lână cat si pentru uscare: automat , bumbac , temporar, delicat , culori, mix, program 90 min, sport / fitness, sintetice , lână.

Am fost surprins de optiunile suplimentare ca FreshCare +, mai puțin cută , motor Inverter, tehnologie 6th Sense. Functia Sense 6 vă va economisi 50% din energie , apă și dvs. de timp , cu siguranta alegerea potrivita pentru casa ta. Sarcina principală a acestei tehnologii practice este aceea că recunoaște dimensiunea încărcăturii prin absorbția rufelor și ajustează automat sursele , monitorizează constant ciclul de spălare și continuă să asigure performanțe optime .

Pret Whirlpool FWDG96148SBS EU

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 3000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool FWDG96148SBS EU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice