REVIEW – Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10431 – Tehnologie 6th Sense, Capacitate 10 kg, 1400 RPM

Salut. Intr-o zi cand ma implimbam printr-un magazin de electrocasnice am remarcat un produs deosebit. Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR10431 m-a impresionat din prima. Am decis sa dedic un review acestui model pentru ca ofera tehnologii avansate si impresioneaza si la capitolul design. 

Whirlpool FSCR10431

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Prezentam Tehnologia Zen. Ofera performante uimitoare cu un zgomot foarte redus. Te poti relaxa alaturi de familie si masina ta de spalat va lucra in liniste pentru confortul tau. Tehnologia inovativa Zen se defineste prin transmisia directa a puterii motorului la cuva, fara curele sau alte angrenaje. In plus de asta la stoarcere nu mai este nevoie de viteza foarte mare, vibratiile sunt reduse si zgomotul este redus.

Review Whirlpool FSCR10431

CIM Motor. Noul motor controlat prin inductie nu are perii astfel el este foarte silentios si are vibratii reduse avand o mai buna stabilitate, acesta garanteaza fiabilitate maxima. Whirlpool Supreme Care FSCR10431 dispune de un senzor care detecteaza incarcaturile dezechilibrate si optimizeaza viteza de rotatie.

Ai parte de confort si performanta. Clasa de centrifugare in care a fost clasata masina este A chiar si cu cele 1400 RPM.
Tehnologia Al 6lea Simt lucreaza pentru tine si iti asigura confortul necesar, spalarea hainelor se face in cele mai bune conditii, sifonarea este redusa semnificativ.

Pret Whirlpool FSCR10431

Recomandarea noastra -> AICI!

In privinta consumului de resurse acest model se poate lauda ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, respectiv 0.48 kwh folosind un program standard si doar 9200 litri apa / an.

Modelul acesta ofera programe de spalate variate. Ai tot ce iti trebuie pentru orice tip de haine si de tesaturi. Voi enumera cateva dintre 

Modelul dispune de un selector de centrifugare unde poti seta viteza de rotatie in timpul centrifugarii. Sistemul de detectare a spumei, elimina spuma in excess. Controlul intuitiv si comenzile sunt pe panoul frontal, iar afisajul LCD furnizeaza informatii despre programul de spalare in curs, timpul ramas si alte informatii esentiale.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Whirlpool FSCR10431
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice