REVIEW – Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX, 369 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm, Inox

Buna, prieteni! Aparatul ultra – intelligent Whirlpool BLF 9121 OX,  cu o linie si o tehnologie moderna,  dispune de o mare capacitate in in ce priveste, conservarea si congelarea alimentelor in conditii sigure cu eficienta ridicata, oferindu-va evident un plus de confort. Aparatele din bucataria noastra incep sa fie din ce in ce mai puternice mai eficinte si mai aspectuase. De aceea Whirlpool ne propune aceasta combina frigorifica care indeplineste cu succes cerintele si nevoile utilizatorilor sai!

In opinia mea noul dvs. frigider ar trebui să îndeplinească în mod ideal cerințe cum ar fi aspectul placut, întreținerea ușoară și, bineînțeles, cea mai mare economie de energie posibilă,  dar este adesea dificil să găsiți unul care să răspundă la toate acestea. Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX indeplineste oricare din aceste criterii. Datorită funcționării sale economice cu un consum de 321 kWh / an, a fost corect să fie inclus în clasa energetică A +  precum si in  clasa climatică SN-ST.

Review Whirlpool BLF 9121 OX

O caracteristică interesantă este tehnologia senzorului al – 6- Simt, aceasta detecteaza orice modificare a temperaturii si o ajusteaza pana la conditia ideala.    Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 intr-o carcasa splendida din oțel inoxidabil este foarte moderna,  iar datorita  dimensiunilor 2010 x 595 x 655 mm,  este mai potrivita  pentru bucătării ceva  mai spatioase. Spațiul interior  poate fi utilizat în întregime,  volumul utilizabil total este de 369 l, mai concret frigiderul detine  258 l  iar camera de congelare ajunge pana la 111litri. Frigiderul detine  5 rafturi din sticlă,  din care 4  sunt reglabile, 1 sertar pentru legume, 4 rafturi  in usa aparatului, suport pentru 6 oua si raft practic pentru sticlele plasate în ușă. O prezentare generală a conținutului frigiderului va fi furnizată de iluminarea cu LED-uri.

Pret Whirlpool BLF 9121 OX

Recomandarea noastra -> AICI!

Practic este un aparat frigorific cu comanda electronica, dezghetare automata si functie Supercool. Congelatorul are 3 sertare mari și o tavă pentru cuburi de gheață. Performanțele sale de congelare depășesc 5 kg / 24 h , de aceea a  câștigat pe bună dreptate 4 * în ceea ce privește clasa de congelare. Cele 24 ore de rezistență la întreruperea alimentării cu energie electrica sunt bine venite, deoarece alimentele sunt asigurate in decursul acestor ore fara riscul de a se deteriora.

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 este un aparat ce reprezinta incredere inca de la prima vedere! Dar dupa o cercetare mai amanuntita devine chiar irezistibila!  De aceea va recomand acest dispozitiv uluitor care reuseste sa ofere spatiu, tehnica de calitate superioara, fiabilitate si eficienta maxima! Iar costurile acestui aparat sunt de departe foarte convenabile in raport cu capacitatile sale nelimitate!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool BLF 9121 OX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice