REVIEW – Vision Touch VTTV A4001 – Pret de neratat!

Vision Touch VTTV A4001 este un televizor de dimensiuni destul de generoase, dar care poate fi achizitionat la un pret foarte bun, dupa cum veti descoperi din acest articol. Modelul are un ecran LED de 102 cm in diagonala, iar datorita acestui motiv, eu il recomand pentru livinguri sau dormitoare spatioase.

Designul sau este unul destul de elegant, rama ce inconjoara ecranul fiind una subtire. In plus, el vine impreuna cu un suport compus din doua picioare, ideal pentru situatia in care doriti plasarea dispozitivului pe o suprafata plata.

Vision Touch VTTV A4001 suporta o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, adica Full HD. Asta inseamna ca el va reda continutul video la o calitate peste medie, asta pentru ca voi sa va bucurati de emisiunile si filmele favorite la maximum!

Sistemul audio de tip stereo ofera o iesire RMS de 10 W. Probabil ca nu este printre cele mai puternice, insa sunetul redat are o calitate buna, fiind clar chiar si atunci cand volumul va fi folosit la un nivel ceva mai ridicat.

Pret Vision Touch VTTV A4001

Daca nu sunteti fani ai tehnologiei Smart, atunci televizorul de fata este perfect pentru voi! El va permite oricum sa redati continut de pe orice tip de sursa externa, precum: telefoane, PC-uri, laptop-uri, HDD-uri si nu numai.

Iata lista conectorilor detinuti de TV: Slot CI+, intrare USB, intrare PC D-sub 15 pini, iesire audio RCA, intrari component, Scart, minijack casti de 3.5 mm si 3 porturi HDMI.

Pret Vision Touch VTTV A4001

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand televizorul Vision Touch VTTV A4001 tuturor, deoarece este un model de o buna calitate. El este de gasit la un pret excelent, de numai 1300 RON. Totusi, daca va doriti sa-l cumparati, atunci va recomand sa dati un click pe link-ul de mai jos, deoarece acolo il veti gasi la un pret cu mult redus!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vision Touch VTTV A4001
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare