REVIEW – Vision Touch VTAC 12INV – Pareri si pret !

Dragii mei, va salut! Azi mi-am propus sa va ofer informatii despre acest produs, pe care l-am testat chiar saptamana trecuta. El are un pret foarte bun in raport cu performantele sale si este foarte apreciat de catre cumparatori. Aparatul de aer conditonat Vision Touch VTAC 12INV este un model cu o capacitate de racire de 12000 BTU, tehnologie inverter si o eficienta energetica A ++. Haideti sa aflam mai multe despre acest model .

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Pentru inceput design-ul acestui model are un aspect classic de culoare alba cu un stil curbat si ofera un plus de elegant in orice camera este amplasat ! Modelul vine si cu un display LED integrat in capacul frontal al aparatului de aer conditonat iar acesta se potriveste perfect cu orice décor al casei tale . De asemenea modelul poate fi montat cu usurinta in doar cateva zeci de minute iar utilizarea acestuia este foarte simpla !

Review Vision Touch VTAC 12INV

La capitolul tehnologie modelul dispune de tehnologia inverter ceea ce ofera o performanta de racire maxima la un consum de energie redus de unde si eficienta energetica foarte buna clasa A ++. De asemenea aceasta tehnologie face ca temperatura din incapere sa fie  reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere. Astfel, acesta nu se opreste, doar viteza de functionare a acestuia este ajustata automat in functie de necesitati.

Pret Vision Touch VTAC 12INV

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si parere finala pot spune ca modelul de fata se deosebeste prin alte modele conventionale de pe piata prin performanta de racire si consumul de energie redus pe care acest aparat le ofera cu brio ! Pretul acestui model este de 1800 pe piata insa noi am gasit oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Vision Touch VTAC 12INV
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice