REVIEW – Vision Touch A2401 – HD la un pret de TOP !

Atunci cand doriti sa achizitionati un nou produs, trebuie sa va informati extrem de bine. Asadar, daca veti citi randurile urmatoare, veti afla totul despre modelul testat de noi!

Am  o super combinatie de de televizor Vision Touch VTTV A2401 .Acest televizor de 60 centimetri (aproximație din 24 inci) care are rezoluție HD și tuner digital dublu (DVB C/T). Configurația pare una de bază, iar din această cauză costul de achiziție este unul foarte mic.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul pe care l-am cumparat  are un preț bun. Iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu tehnologie de generație nouă. Dacă nu cunoașteți brandul Vision Touch atunci trebuie știut că e unul românesc, mai exact e vorba despre aparatură făcută de Vestel și vândută sub acest brand.

Review Vision Touch A2401

Televizorul  meu bengos de la  Vision Touch VTTV A2401 este   suficient de bun pentru filme și posturi TV la calitate HD. Acest ultim lucru e datorat tunerului digital dublu. Unghiurile de vizualizare ale panelului sunt 178 grade așa încât imaginea să fie cât mai clară posibil.

Pentru conectarea diferitelor dispozitive acest televizor are port USB, D-Sub și HDMI. Consumul energetic e unul minimal, mai exact e vorba despre 36W. Are doar un USB și doar un HDMI. Nu este un televizor  smart, dar poate fi transformat prin conectarea unui player smart sau a unui Chromecast. Astfel de televizoare sunt pentru cei cu un buget redus, dar care vor ceva de calitate. TV-ul acesta poate fi utilizat într-o cameră mică precum ar fi bucătăria.

Pret Vision Touch A2401

Recomandarea noastra -> AICI!

La sfasit pot s ava spun ca este o super combinatie care nu merita ratata si care se gaseste la un pret de aproximativ 700de lei . Acest model l-am gasit foarte greu si va dezvalui in exclusivitate si voua dragi mei ca il puteti gasi pe acest link

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Vision Touch A2401
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare