REVIEW – Vision Clean VWS7606 pret si calitate!

După cum știți există și mașini de spălat semiautomate cu funcții destul de bune pentru a ajuta o familie să spele hainele chiar și în zonele unde nu există apă curentă. Astăzi vom discuta despre o mașină de spălat semiautomată de calitate foarte bună care se poate găsi la un preț redus. Este vorba despre modelul Vision Clean VWS7606 care vine prevăzuta cu o capacitate de încărcare generoasă și un consum redus de energie electrică.

Mașina de spălat Vision Clean VWS7606 arată foarte bine având partea de jos și partea de sus albastră iar corpul este de culoare albă. Modelul beneficiază de o încărcare verticală prin partea superioară accesând trapele de acces. Există și o poziționare foarte ușoară datorită greutății mici ale mașinii de spălat și ale dimensiunilor robuste. Mașina de spălat măsoară înălțime de 88 cm, o lățime de 79 de cm și o adâncime de 46 de cm.

Review Vision Clean VWS7606

Capacitatea de încărcare de 6,5 kg este suficientă pentru o familie de 3 membri. Modelul este ușor de folosit beneficiind de un program în care dumneavoastră puteți seta durata procesului de spălare. Este prevăzută cu două cuve, una din care veți spăla și cealaltă în care veți muta hainele pentru centrifugare. Viteza maximă de centrifugare este de 1.300 de rotații pe minut.

Pret Vision Clean VWS7606

Recomandarea noastra -> AICI!

Poți spune că modelul este și ușor de transportat și de poziționat oriunde datorită faptului că este foarte ușoară cu corpul fiind construit din plastic, foarte rezistent și durabil. Puteți beneficia de haine curate chiar și cu o mașină de spălat la un preț extrem de mic.

Părerea mea este că mașina de spălat Vision Clean VWS7606 este potrivită pentru o zonă rurală, și dacă dumneavoastră vă aflați în situația asta recomand acest produs.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vision Clean VWS7606
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice