REVIEW – Utok U32HD9 super pret si calitate!

Hei, bine v-am gasit la un review nou in care vom discuta despre un model de televizor economic si foarte ieftin. Ne place sa testam impreuna si televizoare accesibile pentru toate buzunarele. De aceea in aceasta saptamana vom vorbi despre un model interesant de la Utok, iar la final vom afla si care este cea mai buna oferta de pe piata.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ne-am hotarat sa testam televizorul LED Utok U32HD9 HD, un model atractiv si usor de instalat cu o diagonala de 80 cm. Imaginile sunt redate in format HD la o rezolutie de 1366×768, cu un unghi de vizibilitate de pana 178 de grade. Este vorba despre un model de televizor foarte interesant pe care ti-l recomand si tie. Raportul pret calitate este foarte bun, mai ales ca poti reda imaginile intr-un format modern chiar si de pe o memorie externa, cu ajutorul porturilor HDMI sau a mufei USB.

Review Utok U32HD9

Utok U32HD9 nu este un Smart TV asa ca nu te poti conecta si la internet pentru a urmari filmele preferate. Dar bineinteles ca poti sa te conectezi la programele preferate mult mai usor, folosind slotul CI+. Acesta iti permite sa renunti la decodoarele clasice. In plus, poti foarte usor sa economisesti mai multa energie, fiind un televizor LED. Sunt niste avantaje de luat in seama atunci cand vrei sa iti iei un televizor nou. Economisesti energie la fiecare utilizare si il poti conecta rapid si la alte device-uri.

Pret Utok U32HD9

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul LED Utok U32HD9 HD este disponibil pe negru si are o greutate de 3.9 kg. Iti recomand si tie sa achizitionezi acest produs daca vrei un televizor ieftin si bun. Pretul de acum este in jur de 700 ron, dar am cautat special pentru tine, o oferta mai avantajoasa, pe care te invit sa o descoperi in randurile de mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Utok U32HD9
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare