Toshiba 32L3863DG

In acest articol vom analiza un produs interesant care ne-a atras atentia si va vom spune care este cea mai buna oferta in acest moment.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Am observat ca multi cauta un televizor diferit. Dacă sunteți în căutarea de televizoare care să corespundă diferitelor secțiuni tradiționale, fără a fi modele de ultimă generație, aparținând gamei mari și cu prețuri ridicate, catalogul Toshiba se remarcă pentru realizarea unui echilibru bun de performanță.

Review Toshiba 32L3863DG

De data aceasta este timpul să evidențiați ce are de oferit Toshiba 32L3863DG. Toshiba 32L3863DG este un televizor de gamă medie, cu ecran LED de 32 inci și rezoluție Full HD, care are tot ce poate necesita un utilizator mediu, de la o calitate acceptabilă a imaginii, o platformă inteligentă foarte completă și chiar un sistem de sunet care nu este este lăsat în urmă cu sprijin pentru tehnologia Dolby. Să o cunoaștem în detaliu.

Mi-a placut mult faptul ca acest televizor răspunde la un ecran LED de 32 inci și o rezoluție nativă de 1920 x 1080 pixeli , ceea ce înseamnă standardul industriei deja stabilit pe piață. Nu lipsesc nivelurile de luminozitate de 250 de nits și mai multe moduri de imagine prestabilite (dinamic, joc, sport, cinema, natural, utilizator). Prin utilizarea unui procesor dual core „Total Picture Quality 700” se obține nu numai o calitate optimă a imaginii, ci și o interfață inteligentă completă bazată pe Opera TV . Suporta accesul la cele mai populare aplicații și servicii, cum ar fi YouTube, Netflix și rețelele sociale, cu o secțiune special concepută pentru a afla totul fără a părăsi ecranul curent. În sfârșit, pe lângă posibilitatea de a partaja conținut stocat pe telefoane mobile, cum ar fi telefoane și tablete fără fir, este de menționat că Toshiba 32L3863DG respectă o certificare A + consum de energie cu o eficiență suplimentară de 30% prin „Eco Mode”.

Pret Toshiba 32L3863DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 1400 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 32L3863DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice