Televizor Smart LED Grundig, 121 cm, 48VLE6520BH, Full HD – Cinema Mode si DCR Plus

Salutari prieteni. Mereu am avut nedumerirea cand am vrut sa cumparam un televizor, si ne-am intrebat care este mai bun? Hd sau Full Hd? Bineinteles ca full HD suna mai bine deoarece dupa cum stiti inseamna rezolutie mai mare si implicit si o calitate mai detaliata a imaginilor. Astazi vorbim despre un modelul Grundig 48VLE6520BH care este foarte potrivit pentru oricine isi doreste o imagine de calitate si un design foarte frumos.

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cu un design modern și un ecran cu o rezoluție mai mare cudiagonala de 121 cm, rezolutie Full HD de până la 1920 x 1080 pixeli, care oferă posibilitatea de a obtine imagini clare si detalii iesite din comun. Aspectul imaginii este de 16:9. Pe partea de imagine mai vine cu urmatoarele caracteristici:
DCR Plus
Cinema Mode
Picture Mode Zoom

Review Grudig 48VLE6520BH

Este un model de culoare neagra cu tuner digital si sunet captivant care include un media player. De la deschiderea cutiei pana la instalarea pe perete nu va dura mai mult de 20 de minute. Instalarea este rapidă și ușoară.

O mica dezamagire ar fi ca acest model nu are receptor Wireless. Conectarea la internet se face prin intermediul retelei LAN. Dispune de o intrare audio PC Audio in, si o intrare compozita tip S-Video. Si slotul CI+ este prezent bineinteles. Mai dispune de o Intrare PC (D-sub 15 pini) si o intrare Intrari Scart (RGB). Televizorul mai are 2 intrari USB 2.0 care iti permite sa vizionezi continut multimedia foarte usor din interfata intuitiva. Si conectarea la alte surse se mai poate face prin cele 4 HDMI, care permite receptionarea semnalului video din orice sursa externa de exemplu laptopul personal, sau un alt player multimedia compatibil HDMI.

Pret Grudig 48VLE6520BH

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de sunet are o putere de 2 x 10 W calitate stereo, fara distorsiuni si fara efecte speciale, se va auzi tare si clar. Dimensiunile cu tot cu stand sunt de 1085 x 682 x 220 mm, si este un model compatibil VESA 400 x 200.
Are un consum energetic foarte mic de 85 W.

Acest model se adreseaza celor mai pretentiosi care doresc un produs foarte bun la un pret pe masura, insa acest produs poate costa la alte magazine chiar si 2.500 de lei.

Pretul de azi 19.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Grundig 48VLE6520BH
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare