Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55W756C, Full HD

Astazi vom vorbi in acest articol despre frumusetea modelului Sony 55W756C care socheaza prin perfectiunea design-ului. Cadrul din jurul ecranului său este super-subțire, se extinde de-abia o jumătate de centimetru dincolo de extremitățile imaginii.

Sony 55W756C

Conexiuni pe acest set Full HD premium sunt extinse. Pentru inceput putem spune ca aveți patru porturi HDMI, complete cu MHL folosind si compatibilitatea cu orice telefon mobil compatibil.

Există atât LAN și si dispune de acces la rețea Wi-Fi, plus un trio de sloturi USB, pe care se poate folosi fie pentru redarea conținutului de pe dispozitive de stocare USB sau de înregistrare pe stik USB sau HDD. Are preinstalat toate codecurile asa ca te vei bucura de o mare varietate de fisiere video si audio.

In materie de imagine modelul Sony 55W756C Seria LED TV are o calitate foarte buna a imaginii. Afiseaza o rezolutie maxima de 1920 x 1080, si un aspect de imagine de 16:9. Diagonala ecranului este de 139 cm. El include, de asemenea, Android noul sistem de televiziune inteligent.

Review Sony 55W756C

După cum sa mai discutat, Android TV nu ne-au convins pe deplin că este saltul înainte pentru televizoare inteligente la care speram noi. Îi lipsește personalizarea corespunzătoare pentru meniuri Android, iar sistemul de recomandări se simte prea obsedat de cantitate si ar fi trebuit sa se tina cont de calitate în cazul în care sunt implicate aplicații.

Cu toate acestea, imaginea televizorului Sony 55W756C arata bine când va fi privita din lateral. Unghiul de vizibilitate este destul de bun fiind posibila vizionarea la 178 / 178 grade si tehnologia de afisare a ecranului este de tip Direct LED.

Recomandarile noastre cele mai importante sunt sa reduceti contrastul televizorului în jurul nivelului de 80-83 și opriți ambele sisteme de reducere a zgomotului furnizate atunci când vizionarea de conținut HD, de bună calitate.

Dacă nu urmați acești pași veți găsi imaginea afectată de ceea ce este, uneori, cantități destul de mari de “patare” peste obiecte în mișcare.

X-Reality PRO Engine, pe care Sony 55W756C o detine, maximizează calitatea imaginii a întregii game de surse de intrare, totul de la 1080p pana la filme Blu-ray DiSC® si chiar optimizeaza formatul digital puternic comprimat Web Video. În special, Web video este extrem de dificil pentru un procesor video din cauza problemelor de calitate a imaginii.

Motorul analizează fiecare pixel al semnalului video, comparând-o cu pixelii învecinati din întreaga imagine. Sistemul analizează imaginea pe trei dimensiuni: lățime și înălțime (inclusiv diagonală).

Pentru că analizează pe verticală, orizontală și chiar mișcarea pe diagonală de la cadru la cadru, se știe că o pată albă în prim-plan al unei clădiri, este de fapt un pescăruș care zboară.

Pret Sony 55W756C

Recomandarea noastra -> AICI!

Caracteristici speciale sunt: EPG, BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, WiFi Direct, TV Side View, Aplicatii Browser Web, MHL 2.0, Bluetooth si Home Network.

Pe partea de sunet, Sony 55W756C vine cu o putere de 2 x 10 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate vin cu Dolby Digital Plus / Pulse si Clear Phase Speaker. Dispune de un tuner digital de tip Tuner digital DVB-T, DVB-C, SCART, 1 x RF in si un Slot CI+.

Putem spune ca Sony 55W756C este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 4.599 lei.

 

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare