Televizor LED Vivax Imago, 24″, 60 cm, LED TV-24LE74, FullHD – Calitate si pret accesibil!

Salutate dragi prieteni , astazi va prezint un alt televizor de la Vivax  insa de data acesta este un model  low-cost al companiei . Modelul 24LE74 vine cu un design clasic ,  insa este fabricat din piese de foarte buna calitate , inclusiv carcasa  acestuia este de faorte buna calitate . Este un televizor  echipat cu un ecran de tip LED , dispune de functia Hotel Mode care este un spijin in afacerea dumneavoastra , fiind capabila sa blochezi accesul anumitor functii ale televizorelor din camera de hotel si poate avea si functia de monitor .

televizor-led-vivax-imago-24-60-cm-led-tv-24le74-fullhd

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul 24LE74 are o diagonala modesta , de 60 cm care este potrivita intr-o camera de dimensiuni mici si medii  . Are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 care va ofera imagini de foarte buna calitate si culori mult mai vii si naturale decat la o rezolutie HD . Dispune de un contrast dinamic de 1000:1 , o luminozitate de 180 cd/mp , un timp de raspuns mic de 5 ms , un aspect al imaginii de 16:9 , un contrast nativ de 1000:1 , o rezolutie HD , nuante graduale si un unhi de vizibilitate de 170 x 160 grade .

Review Vivax TV-24LE74

Dispune de un tuner digital care va ajutat sa receptionati transmisiuni digitale sau HD fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern . In urma acestei dotari ale televizorului , scapati de o taxa suplimentara platita furnizorului de clablu tv , de aceste cabluri inestetice , de o a doua telecomanda si nu in ultimul rand veti face si o economie la factura de energie electrica !

Pret Vivax TV-24LE74

Recomandarea noastra -> AICI!

La capitotul conexiuni , acest model dispune de : o intrare pc , un port USB 2.0 , o intrare video composite , o intrare component , o intrare Scart , un minijack casti  si un port HDMI . Puteti fixa acest model de televizor pe orice perete al casei dumneavosatra cu ajutorul suportului VESA 100 x 100 care este compatibil cu acest model  de televizor si se monteaza simplu si rapid .

Este un model de televizor destinat celor care vor un televizor de buna calitate fara multe functii complicate . Pretul acestui model este in jur de 1.719 lei.

Pretul de azi 19.10.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Vivax