Televizor LED Horizon 20HL719H, 51 cm, HD

Salut! in acest articol o sa vorbim despre un televizor foarte accesibil, si anume modelul Horizon 20HL719H  . Va buteti bucura de o imagine plina de culori vii care va vor uimii cu siguranta .Televizorul va ofera o experienta vizuala de neuitat datorita imaginilor vibrante.

    Descriere Horizon 20HL719H

Cu ajutorul tehnologiei LED , avem nuante mult mai pronuntate de negru pana la cele mai stralucitoare de lumina . Si asta nu este tot , aveti parte de o durate de viata mult mai mare a ecranului si in acelasi timp la un consum foarte redus de energie electrica bucurandu-va de mai multa culoare si un constrast cu luminozitate superioara.

O noua tehnologie este disponibila si pe acest model de televizor de la Horizon si anume Clear Motion Engine care reprezinta standardul pentru claritatea de exceptie al imaginilor in miscare redate pe ecran , acesta fiind rezultatul combinarii procesarii a numarului de cadre pe secunda , a ratei de improspatare pentru fiecare cadrus in parte si nu in ultimul rand al tehnologiei de ultima generatie de reglare a luminii de fundal .

Horizon 20HL719H

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Horizon 20HL719H

Puteti uita de vechile DVD-URI sau alte dispozitive invechite , pentru ca Horizon 20HL719H vine cu un port USB 2.0 cu ajutorul caruia dumneavoastra va puteti inregistra emisiunile preferate cu ajutorul functiei PVR direct pe stick sau hard disk extern.

Slot CI+ este o interfata ce va scapa de clasicul decodor oferit de furnizorii de televiziune prin cablu , simplificand foarte mult utilizarea serviciilor de televizione digitala.

Folosirea unei cartele pentru Slotul CI+ fata de un decodor clasic are urmatoarele avantaje:  in acest mod sunt eliminate cablurile , nu are o telecomanda proprie , iar schimbarea programelor se face direct din telecomanda televizorului , este foarte eficient din punct de vedere energetic .

Televizorul Horizon 20HL719H sustine conceptul “ verde” adica are integrate cele mai noi tehnologii pentru reducerea consumului de energie , evitand in acest mod consumul inutil de energie electrica.

    Pret Horizon 20HL719H

Pentru pretul zilei de astazi 07.12.2023 la eMAG click AICI   

Categories: Horizon, Televizoare