Televizor LED Arielli 32 DN6, 81 cm, HD Ready, Negru – Elegant si de buna calitate !

32 DN6  este noul model de televizor de la Arielli care va ofera cea mai incredibila imagine si un design modern care va poarta in lumea filmului si a divertismentului dital prin raportul foarte bun  pret/performanta . Este un model de televizor foarte accesibil care vine cu un design foarte modern , o diagonala de 81 cm si o rezolutie HD ReADY care va ofera cele mai spectaculoase culori pe care le-ati vazut pana acum .

Este un televizor de tip LED care poate indeplini si functia de monitor , are un sistem audio  format din doua difuzoare de 5 w fiecare cara va ofere un sunet clar si va imbogateste experienta de vizionare . Modelul 32DN6 este un televizor care are o diagonala de 81 cm , un tip display TN , o rezolutie Hd Ready , un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli .

televizor-led-arielli-32-dn6-81-cm-hd-ready-negru

Dispune si de un tuner digital de tip DVB – T / DVB – C care va ajuta sa receptionati transmisiuni digitale HD fara a mai avea nevoie de clasicul decodor . In acest fel scapati de toate acele cabluri inestetice si veti face si o economie la factura de energie electrica .  De acum puteti vizualiza continutul dvs preferat direct de pe un stick usb sau un hdd cu ajutorul playerului multimedia integrat si cu ajutorul playerului multimedia de care dispune acest model de televizor .

L a capitolul conexiuni acest model dispune de o iesire audio RCA , o intrare PC , o intrare USB 2.0 , o intrare Scart , un minijack casti , un port HDMI si un slot pentru cartela inteligenta CI+ .

Puteti fixa televizorul si pe perete cu ajutorul suportului VESA simplu si rapid . Televizorul are un consum de energie electrica de aproximativ 28 w , este de culoare neagra , are o greutate de aproximativ 6 kg , face parte din clasa de energie electrica A+ si il gasiti in magazine la un pret de aproximativ 949 lei.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Arielli, Televizoare