Televizor Finlux 32F160/274, LED, Diagonala 81cm, HD Ready, Negru – Un televizor perfect pentru spatii mici!

Buna tuturor , in acest articol va voi prezenta un nou televizor de la Finlux care vine echipat cu o rezolutie HD Ready , un sistem audio format din doua difuzoare si un ecran de tip LED. Este vorba de modelul 32F160274 care are o diagonala de 81 cm , un ecran de tip LED cu o rezolutie HD de  1366 x 768 pixeli , un contrast dinamic de 6000:1 , un timp de raspuns de 8.5 ms ,  un aspect al imaginii de 16:9 si un unghi foarte bun de vizibilitate de 178 grade .

Vine si cu un player multimedia integrat care va da posibilitatea sa va bucurati de continutul preferat direct dupa un stick sau un hdd extern . Televizorul dispune si de un slot CI+ pentru cartela inteligenta cu ajutorul caruia puteri receptiona transmisiuni tv digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern .

televizor-finlux-32f160274-led-diagonala-81cm-hd-ready-negru

 

Pe partea de conexini avem :

  • un port USB 2.0
  • o intrare video composite
  • o intrare componen
  • o intrare SCART
  • 2 porturi HDMI .

La capitolul aspect avem o rama confectionata din plastic , de culoare neagra , cam lata din punctul meu de vedere , insa compenseaza standul sau dreptunghiular care este ceva mai finut .  Un un televizor foarte usor , care cantareste doar 8 kg  .

Imaginea redata de acest televizor este una de foarte buna calitate , iar sunetul este clar si fara distorsiuni datorita sistemului audio incorporat de 12 w .

Este un televizor ideal pentru cei care isi doresc un televizor simplu , pentru vizualizarea canalelor TV , fara functii smart complexe dar care este de o buna calitate.Pretul unui astfel de model este in jur de 1.200 lei.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Finlux, Televizoare