Televizor Android Smart LED ORION , 122 cm, PIF48-DLED-SA, Full HD – Un televizor elegant !

Buna , PIF48-DLED este noul model de televizor de la Orion care face parte din categoria televizoarelor Smart si care vine cu o diagonala a ecranului de 122 cm , de tip LED . Datorita tehnologii LED , televizorul va avea o durata de viata mult mai mare si va avea  un consum de energie scazut , regimul termic fiind unul foarte relaxat . Vine cu un player multimedia integrat care va permite sa redati un continut audio-video  direct dupa un stick sau un hdd extern fara a mai fi nevoie de vreun echipament intermediar . Conectati stick-ul sau hdd ul la televizor in portul USB si va puteti bucura de continutul dvs . preferat .

Asa cum va spuneam si putin mai sus , este un televizor Smart , de tip LED , care are un sistem audio A2 _Nicam Stereo , o diagonala mare a ecranului de 122 cm , o rezolutie Full HD , o luminozitate de 300 cd/mp , un timp de raspunes decent de 8ms , un aspect imagine de 16:9 si o rezolutie de maxim 1920 x 1080 pixeli care va ofera imagini de cea mai buna calitate si culori vii si naturale .

televizor-android-smart-led-orion-122-cm-pif48-dled-sa-full-hd

Modelul PIF48-DLED dispune si de un tuner digital de tip DVB-T , DVB-C care va ofera posibilitatea sa receptionati transmisiuni digitale sau hd fara a mai avea nevoie de vechiul decodor . IN acest fel scapati de toate acele cabluri inestetice , de o a doua telecomanda , de o taxa platita in plus furnizorului de cablu TV si nu in ultimul rand veti beneficia si de o economie de energie electrica !

Conexiunea la retea se face cu ajutorul cablului lan sau wireless cu ajutorul adaptorului Wi-fi Integrat  . In plus modelul PIF48-DLED care un slot CI+ pentru cartela inteligenta , trei porturi USB 2.0 , o intrare Scart  si doua porturi HDMI .

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Orion, Televizoare