REVIEW – Aparat aer conditionat T klima AC-12TK-T, Wi-Fi inclus, Model 2017

Vreau să vă vorbesc astăzi despre un aparat de aer condiționat foarte interesant care vine cu filtru antibacterian de tip lavabil. care va oferi un aer mai curat și foarte proaspăt pentru locuința dumneavoastră. Este vorba despre modelul T klima AC-12TK-T căruia doresc să îi fac un review complet deoarece beneficiază de afișaj led, funcționare silențioasă și timer.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Veți fi impresionați din prima clipă de acest aparat de rețea arată foarte interesant. Unitate internă a fost construită exact să atraga atenția. Această unitate este gândită să funcționeze foarte eficient pentru dumneavoastră, și să fie ușor de poziționat în momentul când va trebui să montați această unitate.

Review T klima AC-12TK-T

Aparatul de aer condiționat este pentru uz Standard Adică poate fi montat pentru o locuință respectiv o încăpere. Modelul beneficiază de o capacitate Generală de 12.000 BTU, randament ușor variabil pentru funcțiile de răcire și încălzire. Modelul este clasat A++ și asigură o eficiență energetică sporită , practic facturi mai mici la energia electrică. Modelul este prevăzut cu inverter, care va asigura o funcționare durabilă și fiabilă.

Pret T klima AC-12TK-T

Recomandarea noastra -> AICI!

Dotat cu filtru din carbon activ, T klima AC-12TK-T va asigura un aer foarte curat și proaspăt. De fapt purificarea aerului este foarte importantă la aparatele de aer condiționat. Model beneficiază și de dezumidificare. Funcția de ionizare va curăța aerul de mirosuri neplăcute. Afișajul adverb arăta temperatura interioară. Pe timpul nopții puteți activa programul special pentru reducerea zgomotului.

Unitatea interna asigura un debit de aer de 650 M cubi pe oră la un nivel de zgomot de 31 DB. Vă veți bucura de calitate cu un zgomot redus. Cei care doresc să achiziționeze aparatul trebuie să știe că vor beneficia de 5 ani garanție dacă folosesc oferta de mai jos.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
T klima AC-12TK-T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice