Sony WG66

Prieteni, astazi voi detalia produsul acesta pentru ca dupa ce l-am testat am ajuns la concluzia ca merita un review complet, si va voi dezvalui si pretul cel mai avantajos.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut faptul ca ultima serie este WG66. WG66 are ecrane Full HD LED care acceptă HDR10, care este util pentru cei care nu au, sau nu sunt destul de dispuși, să facă mișcarea la 4K și să vadă despre ce este vorba.

Review Sony WG66

Procesorul de imagine este X-Reality Pro, care poate perfecționa imaginile și reduce zgomotul pentru o calitate mai bună a imaginii. YouTube este încorporat cu un buton inclus pe telecomandă pentru acces rapid și ușor. Pentru sunet, Sony include ClearAudio +, despre care compania susține că oferă o experiență de sunet surround. Așa cum am menționat anterior, Google Assistant nu este acceptat de gama WG66.Și asta este pentru gama de televizoare Sony din 2019. Vom actualiza această pagină pe parcursul anului cu informații noi, așa că nu uitați să marcați această pagină și să reveniți pentru a afla cele mai recente informații despre Sony TV 2019.

Am observat ca pe acest TV se poate dispune de YouTube, Netflix, si de HBO Go, mai precis acestea vor ocupa timpul cam oricarui copil ce nu are ce face, sau doar vrea sa se distreze. Normal ca poate functiona si ca un TV simplu, pe posturi normale, doar conectandu-i mufa “tv” in spate, si selectand sursa. Dar poate fi folosit si ca monitor pentru consola/pc. Poate fi folosit pentru multe functii.

Pret Sony WG66

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de  3100 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta despre care zic eu ca veti avea o parere mult mai buna.

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony WG66
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice