Sony 65XG9505

In articolul urmator vom descoperi impreuna totul despre produsul de azi. Pe langa informatiile legate de carateristicile pe care le are, vreau sa va dezvalui si care este cel mai bun pret al pietei !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut faptul ca alaturi de Sony 65XG9505, filmele și emisiunile preferate sunt afișate viu. Acest televizor 4K are suport HDR10 și Dolby Vision, care garantează luminozitate ridicată și o gamă largă de culori.

Review Sony 65XG9505

Rata de actualizare de 100 Hz, o tehnologie X-Motion Clarity asigură o afișare lină a celor mai rapide mișcări, ceea ce face televizorul o alegere ideală dacă vizionați deseori meciuri sportive sau filme de acțiune. Conectați televizorul la internet pentru a accesa site-uri web și aplicații convenabile. Utilizați Google Assistant pentru a opera principalele funcții cu simple comenzi vocale. În acest fel, puteți activa rapid un spectacol sau puteți solicita informații utile precum calendarul sau vremea.

Am mai observat ca se poate folosi atat ca display/monitor pentru un PC/consola, pentru a fi folosit in jocuri in mare parte, insa se pot vedea si meciuri/emisiuni pe acesta, conectand cablul normal, insa se pot urmarii si filme/seriale/videoclipuri/muzica pe retele precum netflix,youtube,spotify,android music, etc. Acest model dispune de 100hz, asa ca totul se va misca extrem de fluid, si fin.

Il recomand sincer pentru absolut orice, nu are cum sa apara probleme in niciun caz asupra niciunui aspect, este perfect atat pt gaming, cat si pentru uz casnic, pentru prezentari video/audio, documentare. Iar pentru cei ce-s mai pretentiosi orice parte, culoare, si alte optiuni ciudate poate, sunt in setari, iar de acolo se pot edita cam orice parte audio-vizuala, si/sau alte setari, cum ar fi setari de retea, setari video, de culoare, in cazul in care aveti probleme cu vederea.

Pret Sony 65XG9505

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 12500 lei, insa noi avem o oferta mult mai avantajoasa oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 65XG9505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice