Sony 65XG8577

Buna ziua! In postarea aceasta veti afla totul despre produsul zilei, care este cel mai bun pret al lui, dar si ce cred cumparatorii despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat ca acesta este un televizor 4k ultra hd, cu panou IPS asa ca afisajul este mai frumos, luminos, si cu culori mai aprinse.

Review Sony 65XG8577

Oferă o calitate generală decentă a imaginii, dar are un raport de contrast foarte scăzut și o uniformitate neagră proastă, deci nu este o alegere excelentă pentru o cameră întunecată. Acest televizor are o luminozitate maximă maximă și o manipulare excelentă a reflecției, astfel încât nu are probleme să depășească strălucirea într-o încăpere luminoasă, iar imaginea rămâne exactă când este privită în unghi. Este un televizor excelent pentru jocuri, deoarece are un scăzut excepțional de intrare redus, cel mai mic din orice televizor Sony recent și un timp de răspuns excelent. Mi-a placut faptul ca ofera o calitate generală decentă a imaginii. Ca majoritatea afișajelor IPS, are unghiuri de vizualizare decente, dar nu arată grozav într-o cameră întunecată, deoarece are un raport de contrast dezamăgitor, uniformitate neagră proastă și nu are o caracteristică de întunecare locală. Totuși, acest televizor arată într-o cameră luminoasă, deoarece are o luminozitate maximă în SDR și o manipulare excelentă a reflecțiilor. Poate afișa o gamă largă de culori, dar are un volum de culoare dezamăgitor. Există foarte puține bandaje în zone de culoare similară. Am observat ca acesta dispune de un display de 65”, dispune de un panou IPS, are o rezolutie de 3840×2160 pixeli, mai exact 4k ultra-hd, si duce totul intr-o rata de refresh de 120hz, mai exact in 300 luminozitate/m2, si cantareste 26kg, si dispune de 3GB ram, si un procesor de 1.5 ghz, in 4 cores.

Pret Sony 65XG8577

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 9000 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta ce speram sa va fie utila, spor la cumparaturi va dorim.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 65XG8577
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice