REVIEW – Sony 55XE8599 pret si pareri!

Dragii mei, in opinia mea Sony 55XE8599 este un produs care vi se va potrivi indiferent de pretentii, deoarece este unul foarte bine construit. Va invit sa aflati toate detaliile despre el! Noua linie de televizoare din gama Bravia impresioneaza telespectatori prin implementarea sistemului de operare Android in modelul Sony 55XE8599. Haideti sa aflam mai multe despre acest lucru !

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

In primul rand m-a impresionat design-ul aestui televizor ce este unul elegant cu un stil minimalist, are un profil al ecranului ultra subtire cu o diagonala de 138 cm facandu-l ideal pentru camere mari ! Ceea ce este cu adevarat impresionant este ca Sony reuseste de fiecare data sa combine ultimile tehnologii de imagine pentru a reda imaginea perfecta .

Ma refer desigur la procesorul de imagine 4K HDR Processor X1  cu remaster HDR pe bază de obiect și tehnologia SuperKit Bit Mapping  4K HDR captează culori pure cu o mai mare claritate pentru o imagine cu adevărat mai realistă. Vedeți modul în care tot ceea ce vizionați revine în viață, datorită unei profunzimi mai mari, a detaliilor și a contrastului intens !

Review Sony 55XE8599

Mai multe culori înseamnă mai mult realism. Afișajul TRILUMINOS Display, cu iluminarea specială a acestuia, reproduce selectiv culorile dintr-o gamă largă de culori, ceea ce face ca culorile pastelate să nu devină prea saturate și nenaturale. O pictură plină de viață autentică surprinde cu fidelitate emoțiile fiecărei scene.

Pret  Sony 55XE8599

Recomandarea noastra -> AICI!

De ce să pierdeți timpul când navigați pe liste lungi?Căutarea vocală pe platforma Android TV  vă permite să utilizați căutarea Google, astfel încât să puteți căuta materiale pe diferite site-uri fără a pierde timp pentru a introduce text. De asemenea, puteți utiliza propunerea: de exemplu, cereți “comedii romantice” și va va apărea o listă de titluri de filme care sunt relevante cautarii dvs. Este intradevar o achizitie ce merita facuta fiind un model de top nu doar in categoria sa de brand dar si pe piata la nivel mondial ! Pretul acestui model in principalele magazine este de 20000 lei insa noi am gasit o oferta de pret care poate fi acesata mai jos !

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XE8599
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare