REVIEW – Smart TV Sony 49XF8096 pret si opinii!

Va invit sa cititi postarea zilei complet, deoarece va voi oferi toate informatiile despre Sony 49XF8096, un televizor performant, ce a primit numai note maxime din partea utilizatorilor. El incanta cu un design elegant si modern, care se regaseste inclusiv in suportul pe care il veti primi.

Ecranul sau LED are o diagonala totala de 123.2 cm, asadar una suficient de mare pentru a face fata in incaperi medii si mari. Televizorul foloseste sistemul de operare Android, fiind unul Smart. Cei care in trecut au folosit acest sistem, pot confirma faptul ca el va ofera un acces foarte rapid si facil la continutul preferat din  mediul online, dar si la cele mai cunoscute aplicatii.

Filmele, serialele, transmisiunile si emisiunile preferate vor fi urmarite cu Sony 49XF8096 la o rezolutie 4K Ultra HD! Imaginile au o calitate peste medie, deoarece vor fi imbunatatite de mai multe caracteristici superioare, printre cele mai importante fiind: Edge LED, 24p True Cinema, Live Colour, HDR s.a.

Review Sony 49XF8096

Evident, un astfel de televizor nu avea cum sa stea rau la capitolul audio. El detine un sistem stereo ce are o iesire RMS de 2 x 10 W. La fel ca imaginile si sunetul este ajutat de mai multe tehnologii, asta pentru ca el sa fie redat la o calitate buna indiferent de volumul folosit.

Nu in ultimul rand, vreau sa va ofer lista conectorilor, deoarece acestia sunt importanti pentru ca voi sa redati continut media de pe surse externe. Acestia sunt: Wi-Fi, LAN, Slot CI+, Bluetooth, iesire audio digitala, 3 intrari USB, intrare video composite, minijack de 3.5 mm si 4 porturi HDMI!

Pret Sony 49XF8096

Recomandarea noastra -> AICI!

Consider ca Sony 49XF8096 este un televizor care va va impresiona datorita calitatii sale. Pretul sau este de aproximativ 5600 RON in magazinele de profil, insa eu l-am gasit la o reducere substantiala, pe care o puteti vedea cu un click pe butonul de sub articol.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 49XF8096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare