REVIEW – Sharp LC-55CUG8062E – Teste si opinii!

Dupa ce tocmai am testat televizorul Sharp LC-55CUG8062E, am decis sa revin cu un articol in care sa ofer informatiile si concluziile mele despre produs. In primul rand, vreau sa scot in evidenta faptul ca televizorul incanta cu un design elegant, ce va atrage atentia celor din jurul sau. El vine impreuna cu doua picioare cromate, ce formeaza un suport stabil, perfect pentru situatia in care veti plasa dispozitivul pe o suprafata plana.

Dispozitivul a fost dotat cu un ecran LED ce are o diagonala totala de 139 cm. Datorita acestui motiv, recomand modelul pentru incaperi largi, cum ar fi livingurile, dar si pentru dormitoarele spatioase.

Inca de la prima pornire, Sharp LC-55CUG8062E m-a incantat placut datorita imaginilor! Ele sunt afisate la super rezolutia 4K Ultra HD. Culorile sunt vii, naturale, contrastul puternic, iar nuantele de negru sunt bine definite. In plus, unghiul de vizibilitate larg iti permite sa vizionezi perfect din orice loc al camerei in care va aflati!

Review Sharp LC-55CUG8062E

Sistemul audio este si el unul de o buna calitate, fiind de tip stereo. Sunetul are o iesire RMS de 2 x 10 W, iar in timpul testelor am constatat faptul ca el va fi redat corect, chiar si atunci cand nivelul volumului este ceva mai ridicat.

Pe final, vreau sa va spun faptul ca acest TV Sharp este unul Smart. El vine de altfel si cu toti conectorii de care puteti avea nevoie, dupa cum urmeaza: Wi=Fi, LAN, Slot CI+, minijack casti de 3.5 mm, iesire audio digitala, intrare video, 3 intrari USB si 3 porturi HDMI.

Pret Sharp LC-55CUG8062E

Recomandarea noastra -> AICI!

In opinia mea, Sharp LC-55CUG8062E va satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi clienti, iar din acest motiv il recomand. Pretul sau este de aproximativ 3300 RON, insa eu l-am gasit pentru voi la o reducere avantajoasa, ce poate fi gasita in link-ul de mai jos!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp LC-55CUG8062E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare