REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE – 1400 RPM, 9 kg, Inverter, Clasa A+++, Inox

Salutari. In cele ce urmeaza vom discuta despre o masina de spalat care este cu adevarat uimitoare. Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QX/LE cu tehnologie Eco Bubble, AddWash reprezinta capabilitatea de a adauga haine in timpul ciclului de spalare. Se poate pune pauza oricand in caz ca ati uitat un tricou sau o camasa sa o puneti in masina. Totul este mai simplu. Plus multe alte caracteristici speciale vom descoperi si le vom explora in acest review.

Samsung WW90K6414QX/LE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece. Detergentul se transforma in spuma si va patrunde foarte usor in fibrele tesaturilor, si va elimina murdaria. De asemenea materialele sunt protejate si economisiti energie cu aceasta masina de spalat.

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung WW90K6414QX/LE se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone.

Review Samsung WW90K6414QX/LE

Acest model utilizeaza tehnica Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Modelul acesta lucreaza inteligent, si consuma energia eficinet. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Pret Samsung WW90K6414QX/LE

Recomandarea noastra -> AICI!

Mai putin zgomot si vibratii reduse cu tehnologia VRT Plus™ care reduce zgomotul si vibratiile in timpul spalarii. Tamburul este dotat cu un senzor 3D care echilibreaza tamburul pentru un echilibru perfect chiar si la viteze de centrifugare mari.

Petele greu de eliminat sunt usor acum spalat. Cu o atingere de buton tehnologia Bubble Soak inlatura cele mai dificile pete. Bulele asigura reusita programului de spalare in orice conditii.

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LCD pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1400 RPM.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 55 cm.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung WW90K6414QX/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice