REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE – 1400 RPM, 9 kg, Inverter, Clasa A+++, Inox

Salutari. In cele ce urmeaza vom discuta despre o masina de spalat care este cu adevarat uimitoare. Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QX/LE cu tehnologie Eco Bubble, AddWash reprezinta capabilitatea de a adauga haine in timpul ciclului de spalare. Se poate pune pauza oricand in caz ca ati uitat un tricou sau o camasa sa o puneti in masina. Totul este mai simplu. Plus multe alte caracteristici speciale vom descoperi si le vom explora in acest review.

Samsung WW90K6414QX/LE

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Samsung WW90K6414QX/LE

Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece. Detergentul se transforma in spuma si va patrunde foarte usor in fibrele tesaturilor, si va elimina murdaria. De asemenea materialele sunt protejate si economisiti energie cu aceasta masina de spalat.

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung WW90K6414QX/LE se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone.

Acest model utilizeaza tehnica Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Modelul acesta lucreaza inteligent, si consuma energia eficinet. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Mai putin zgomot si vibratii reduse cu tehnologia VRT Plus™ care reduce zgomotul si vibratiile in timpul spalarii. Tamburul este dotat cu un senzor 3D care echilibreaza tamburul pentru un echilibru perfect chiar si la viteze de centrifugare mari.

Petele greu de eliminat sunt usor acum spalat. Cu o atingere de buton tehnologia Bubble Soak inlatura cele mai dificile pete. Bulele asigura reusita programului de spalare in orice conditii.

Caracteristici Samsung WW90K6414QX/LE

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LCD pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1400 RPM.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 55 cm.

Alte programe si functii de care dispune Samsung WW90K6414QX/LE:
Super Eco
Wash Matase
Program bumbac
Program sintetice
Program delicate
Program usor de calcat
AddWash
EcoBubble

Nivelul zgomotolui la spalare este de 53 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este destul de mic. 9400 litri.

Pret Samsung WW90K6414QX/LE:

Aceasta masina de spalat este absolut perfecta pentru o familie mare care doreste spalarea eficienta a rufelor. Acum ai parte de o informatie utila. Echipa noastra a gasit masina de spalat la pretul de aproximativ 2.800 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 21.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Samsung WW90K6414QX/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star