REVIEW – Samsung WW70J5345FW/LE, – Pareri si Pret

Samsung WW70J5345FW/LE, se numeste produsul pe care il vom descoperi astazi, dragi prieteni! Va prezint toate detaliile  tehnice despre el, parerea celor ce il folosesc déjà, si recunosc ca a adus un plus in viata lor, dar nu in ultimul rand pretul care in raport cu calitatea exceptionala a produsului  constituie un intreg perfect!

Iata ca Samsung vine cu ceva nou si inedit in randul masinilor de spalat inteligente si anume Tehnologia Eco Bubble™, ce  asigura o curatare puternica chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in bule, astfel incat patrunde rapid in tesatura si indeparteaza usor murdaria, in timp ce protejeaza tesatura si economiseste energie, iar facturile dvs. vor fi din ce in ce mai mici.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca vorbim despre inlaturarea petelor ceea ce reprezinta un lucru important pentru fiecare dintre noi, atunci vei avea surpriza ca printr-o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak sa inlature o varietate de pete dificile. Aceasta adauga o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele active patrund adanc in tesatura, astfel incat petele sunt desprinse si indepartate in mod eficient.

Sertarul nou StayClean ramane intodeauna curat, fara reziduuri de detergent, datorita unui sistem de spalare cu apa, special gandit pentru a pastra igiena cat mai eficienta a masinii de spalat. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele  dar in acelasi timp si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Astfel, economisesti timp si eviti potentiale costuri pentru reparatii. Aceasta aplicatie este disponibila pe dispozitive iPhone si Android. Este necesara doar conexiune Wi-Fi!

Review Samsung WW70J5345FW/LE

Motorul ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si performanta exceptionala de lunga durata, dar si viteza de centrifugare ajunge pana la 1200 rpm.  Masina este situata in clasa energetica A+++. Design-ul precum si sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile si zgomotul in timpul spalarii, asigurand o functionare silentioasa, astfel poti spala la orice ora fara sa deranjezi pe nimeni. Cum spuneam este o masina de spalat silentioasa astfel incat nu depaseste 76 db la centrifugare respectiv 62db la spalare. Deosebit de important este faptul ca masina de spalat de la Samsung are o capacitate mare de incarcare de pana la 7 kg.

Pe mine personal m-a cucerit designul acestui model, ce  are o linie deosebit de eleganta intr-o carcasa alba cu accente metalice in jurul usii, dar si potentialul sau incontestabil, sunt sigura ca poate sta la loc de cinste in orice bucatarie, hol sau baie din casa voastra. Din punctul meu de vedere iti fura privirea fara doar si poate si te cucereste la prima vedere astfel incat iti doresti imediat sa-l iei acasa.

Pret Samsung WW70J5345FW/LE

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui articol in raport cu toate avantajele sale tehnice extraordinare au convins multi clienti sa-l i-a acasa si sa fie extrem de multumiti astfel incat sa o claseze in randul masinilor de spalat de 5 stele!

 

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung WW70J5345FW/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice