REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X – Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inox

Salutari prieteni. In acest articol va prezentam un produs exceptional de la Samsung. Masina de spalat rufe Samsung WF80F5E5W4X este un model deosebit, cu un design superb si finisata cu inox, oferindui un aspect premium. Este alegerea cea mai inspirata in aceasta gama de pret din care face parte.

Samsung WF80F5E5W4X

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cum functioneaza Tehnologia Eco Bubble™? Masina de spalat amesteca detergentul din cuva cu aer si cu apa inainte de inceperea ciclului de spalare. Se genereaza astfel bule cu multa spuma care vor patrunde in hainele tale si vor asigura o curatare deosebita. Aceasta tehnologie asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece.

Samsung WF80F5E5W4X lucreaza inteligent, si consuma energia eficient. Motorul asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Review Samsung WF80F5E5W4X

Acest model utilizeaza tehnica Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Daca sunteti un om ocupat si va grabiti folositi programul de spalare super rapida. Apasarea butonului 15″ – Spalare Rapida va spala o incarcatura completa in 15 minute dupa ceas. Rezultate excelente, obtineti oricum cu tehnologia Samsung.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1400 RPM.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 55 cm.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 62 dB iar la centrifugare este de 76 dB.
Consum mediu anual de apa este destul de mic. 10500 litri.

Alte programe si functii de care dispune Samsung WF80F5E5W4X:
Program bumbac
Program sintetice
Program delicate
Program usor de calcat
Program lana
Program AddWash
Program EcoBubble

Incalzitorul de apa ceramic asigura o incalzire rapida a apei, iar tamburul Diamond are un design ultra-modern pentru o performanta deosebita, si o economie sporita de apa in timpul ciclurilor de spalare.

Pret Samsung WF80F5E5W4X

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LED pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Aceasta masina de spalat este absolut perfecta pentru o familie mare care doreste spalarea eficienta a rufelor. Echipa noastra a gasit masina de spalat la pretul de aproximativ 2.500 lei..

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung WF80F5E5W4X
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung