REVIEW – Televizor Samsung UE49MU6442- La un pret pe placul tau !

Salut! Televizorul Samsung UE49MU6442 este produsul despre care vom vorbi astazi. In cadrul acestui articol veti afla toate informatiile despre acest produs legat de caracteristici, puncte forte si unde gasiti cel accesibil pret de pe piata.

Foarte multa lume cauta calitate si cat mai multe optiuni disponibile cand vine vorba de un televizor modern. Asa se intampla in prezent mai ales ca traim intr-o noua era a tehnologiei in care toate gadget-urile se pot conecta rapid la televizor doar printr-o simpla apasare de buton. Si modelul Samsung UE49MU6442 este un televizor modern Smart TV care poate face numeroase lucruri, nu doar sa iti puna la dispozitie canalele preferate. Sunetul este de o mai buna calitate fata de alte televizoare datorita boxelor Dolby Digital Plus.

Review Samsung UE49MU6442

Samsung UE49MU6442 are un ecran plat de 123 cm si poate transpune imagini cu o rezolutie de 3840×2160 UHD. Fiind un smart TV automat vine si cu numeroase optiuni integrate. Conexiunea la telvizor a altor dispozitive se poate face prin sloturile HDMI. Noi am testat si cateva jocuri pe consola utilizand acest televizor si nu am avut parte de lag-uri sau intarzieri neplacute. Ne-au impresionat nuantele de culori vii care ofera o mai buna vizionare si redare a micilor detalii din scene. Fiind un model Ultra HD, Samsung UE49MU6442 poate sa imbunatateasca considerabil calitatea de vizionare a emisiunilor preferate. In plus, numeroase aplicatii smart va sunt puse la dispozitie pentru a avea acces rapid la TV chiar si de pe mobil.

Pret Samsung UE49MU6442

Recomandarea noastra -> AICI!

Raportul pret-calitate al acestui produs este foarte bun asa ca il recomand cu incredere. Poate fi o achizitie inteleapta pentru serile de filme impreuna cu familia sau pentru o sesiune de gaming cu toata gasca. In prezent, pe piata pretul acestui produs este in jur de 3.400 Ron. Noi am cautat o oferta mai atractiva pentru voi pe care v-o prezentam mai jos.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung UE49MU6442
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare