REVIEW – Samsung RB37K63632C/EF – Calitate superioara !

Am decis sa va prezentam in acest articol produsul care se poate gasi la oferta. Daca ati fost impresionati cititi pana la capat sa descoperiti oferta buna de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Samsung RB37K63632C/EF pot sa va spun ca este o combina frigorifica foarte buna, incapatoare, raceste foarte repede sticlele si dozele, la fel si cuburile de gheata, se fac foarte repede. Pe langa asta, consuma putin si e foarte eficienta.

Review Samsung RB37K63632C/EF

Pot sa va spun ca Samsung RB37K63632C/EF, in partea de frigider, are 4 rafturi foarte incapatoare, din care unul este special pentru sticle. Sticlele se pun in acest raft special culcate, astfel ele nu consuma spatiu pe inaltime. Restul rafturilor sunt foarte incapatoare, si sunt confectionate din sticla foarte rezistenta. Sub rafturi sunt doua lazi speciale pentru fructe si legume, lazi foarte mari si spatioase, puteti pune multe produse in ele. Iar pe usa frigiderului sunt 3 randuri de rafturi mici in partea de sus, un raft se poate muta putin mai jos pentru a fi mai mult loc pentru sticle. In aceste rafturi intra foarte bine ouale, sticlele mici, borcanele. Pe urma, sub ele, mai este un raft mult mai rezistent si cu mult mai spatios, special pentru sticle mari si grele.

Sa va mai spun, Samsung RB37K63632C/EF in partea de congelator are 3 lazi, la fel, foarte spatioase, prima lada de sus fiind mai mica dar foarte capabila sa tina cutii de pizza si multe altele, iar celelalte doua sunt niste lazi mai mari.

Pret Samsung RB37K63632C/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung RB37K63632C/EF foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret foarte bun, putini lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RB37K63632C/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice