REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost

Salutari. In acest articol, oferim informatii detaliate despre un produs care ne-a atras atentia. Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF vine cu un design foarte special si intr-o culoare deosebita, Grafit Metalic. 

samsung rb37j5000saef

Modelul acesta ofera un sistem sistem de racire All-Around Cooling. Acest sistem raceste uniform toate alimentele. Aerul este circulat prin intermediul unor orificii situate la fiecare raft, astfel se mentine o temperatura constanta si alimentele se vor pastra proaspete pe un termen de timp mai lung.

Review Samsung RB37J5000SA/EF

Tehnologia No Frost de la Samsung RB37J5000SA/EF va impiedica gheata sa se formeze. Acesta va pastra alimentele pe un termen mai lung si nu se va forma gheata in congelator, pentru ca umiditatea va fi controlata si eliminata. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Conditiile sunt ideale pentru carnea de peste in Zona Fresh. Aceasta zona are un design inteligent care asigura o temperatura potrivita si constanta pentru anumite tipuri de carne care necesita conditii speciale.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja caldura. De asemenea durata de viata a luminilor este foarte mare si consumul de energie este foarte mic.

Pret Samsung RB37J5000SA/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 367 litri volum net total ceea ce inseamna destul de mult.
Frigiderul are 212 litri si congelatorul are 98 litri.
In interior gasim spatiul organizat pe 3 rafturi de sticla care gliseaza pentru un acces foarte uso la alimente. De asemenea regasim si 4 suporturi pe usa.
Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase cu tehnologie No Frost.

Alte aspecte legate de Samsung RB37J5000SA/EF sunt dimensiunea de 201 x 59.5 x 67.5 cm, si usile sunt reversibile. Usile au deschidere standard spre dreapta. Culoarea Grafit metalic arata excelent si se potriveste intr-o bucatarie moderna.

Inca un lucru esential un sistem de avertizare pentru usa deschisa, care te va avertiza sonor in caz ca ai uitat usa deschisa.
Functia de vacanta ( Holiday) este disponibila pentru o economie de energie mai mare cand lipsiti o perioada de timp de acasa.
Zgomotul motorului redus, producand doar 38 dB si consumul anual al acestui model este de 314 kwh, acesta fiind clasat A+.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB37J5000SA/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung