REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA – 310 litri, Clasa A+, Full No Frost

Salutari. Vom dedica acest review combinei frigorifica Samsung RB31FWRNDSA care ne ofera un design elegant si un consum redus de energie dar si tehnologie No Frost, totul la un pret accesibil. 

Samsung RB31FWRNDSA

Fiind un produs modern de la Samsung, congelatorul din partea de jos este proiectat inteligent pentru o utilizare eficienta a spatiului. Raftul cu glisare, asigura un acces foarte facil la alimentele din interior. Compartimentul interior se deschide complet asa ca prganizarea alimentelor se face foarte usor.

Review Samsung RB31FWRNDSA

Maximizitati spatiul de depozitare intr-un mod convenabil. De multe ori cand dorim sa ajungem la un anumit produs din spatele frigiderului, trebuie sa navigam printre alimentele care ne stau in cale. Acum totul e mai simplu. Rafturile cu glisare asigura o accesibilitate facila la alimentele tale.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja caldura.

Tehnologia No Frost de la Samsung RB31FWRNDSA mentine temperatura constanta in tot frigiderul. Acesta va pastra alimentele pe un termen mai lung si nu se va forma gheata in congelator, pentru ca umiditatea va fi controlata si eliminata. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Compresorul este fabricat la cele mai inalte standarde. Un compresor cu invertor digital controleaza automat viteza in functie de cererea de racire prin cele 7 niveluri. Se utilizeaza mai putina energie si astfel se reduce uzura pentru o performanta pe termen lung. Compresorul Digital Inverter are o garantie de 10 ani oferita de producator.

Dozatorul de apa situat inteligent fara sa ocupe prea mult spatiu, este un lucru foarte util. Pe timpuri de vara este tot ce iti doresti de la frigiderul tau Samsung.

Pret Samsung RB31FWRNDSA

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 310 litri volum net total.
Compartimentul frigider are 212 litri si congelatorul are 98 litri.
In interior gasim spatiul organizat pe 3 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa.
Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase.

Alte aspecte legate de Samsung RB31FWRNDSA sunt dimensiunea de 185 x 59.5 x 66.8 cm, si usile sunt reversibile. Usile au deschidere standard spre dreapta. Culoarea argintie arata excelent si se potriveste intr-o bucatarie moderna.
Inca un lucru esential un sistem de avertizare pentru usa deschisa, care te va avertiza sonor in caz ca ai uitat usa deschisa. Zgomotul motorului redus, producand doar 39 dB.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB31FWRNDSA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung