REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA – Capacitate 310 l, Clasa A+ Tehnologie Full No Frost

Salutari. In acest articol prezentam un electrocasnic de la Samsung. Desi are un pret accesibil, Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA ofera tehnologie Full No Frost si o capacitate generoasa de 310 litri volum net.

Samsung RB31FERNDSA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Congelatorul a fost construit pentru a fi folosit inteligent, si asigura o buna folosire a spatiului disponibil. Compartimentul are un sistem de deschidere completa care asigura un acces foarte usor si rapid la alimentele tale.

Despre compresorul lui Samsung RB31FERNDSA. Un compresor cu invertor digital controleaza automat viteza in functie de cererea de racire la cele 7 niveluri. Se utilizeaza mai putina energie si astfel se reduce uzura pentru o performanta pe termen lung.

Review Samsung RB31FERNDSA

Interiorul este racit acum uniform si se asigura o temperatura constanta si uniforma. Aerul rece este distribuit la fiecare raft in parte, asta este o diferenta majora de calitate care recomanda acest produs.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja nici unpic de caldura.

Sistemele No Frost sunt separate in frigider si congelator astfel nu se face schimb de aer si bineinteles nici de mirosuri. Este un lucru minunat, pentru ca veti scapa de procedeul de dezghetare manuala.

Temperaturile modelului Samsung RB31FERNDSA sunt afisate din congelator si frigider pe un display LED si setarile de temperatura se pot face din panoul extern montat pe exterior.

Pret Samsung RB31FERNDSA

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este generos avand 310 volum net total.
Volumul este impartit in 212 litri pentru frigider si 98 litri pentru congelator.
Spatiul interior a fost compartimentat foarte eficient si este organizat pe 3 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa.

Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase cu o performanta de congelare de 12 kg / 24h si sistem de dezghetare No Frost, si ofera si o tavita pentru producerea de gheata.

Alte aspecte legate de Samsung RB31FERNDSA sunt dimensiunea de 185 x 59.5 x 66.8 cm, si functiile de super congelare care asigura o racire rapida al alimentelor proaspat introduse in interior.
Inca un lucru despre acest compresor modern este faptul ca produce un zgomot mic de 39 dB.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung RB31FERNDSA
Stele acordate
51star1star1star1star1star