REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB – 310 litri, Clasa A+, Full No Frost

Salutari, va prezentam un produs frigorific de foarte buna calitate. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB este un model cu un volum de 310 litri, clasat A+ si tehnologie Full No Frost.

Samsung RB31FERNDB

Veti experimenta un sistem de organizare interioara mult mai buna la acest model.
Compresorul este fabricat la cele mai inalte standarde. Un compresor cu invertor digital controleaza automat viteza in functie de cererea de racire prin cele 7 niveluri. Se utilizeaza mai putina energie si astfel se reduce uzura pentru o performanta pe termen lung. Compresorul Digital Inverter are o garantie de 10 ani oferita de producator.

Review Samsung RB31FERNDB

Maximizitati spatiul de depozitare intr-un mod convenabil. De multe ori cand dorim sa ajungem la un anumit produs din spatele frigiderului, trebuie sa navigam printre alimentele care ne stau in cale. Acum totul e mai simplu. Rafturile cu glisare asigura o accesibilitate facila la alimentele tale.

Congelatorul are un compartiment cu o deschidere mult mai mare fata de compartimentele clasice. El se poate deschide complet facilitand accesul usor la alimente.
Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja caldura.

Tehnologia No Frost de la Samsung RB31FERNDB mentine temperatura constanta in tot frigiderul. Acesta va pastra alimentele pe un termen mai lung si nu se va forma gheata in congelator, pentru ca umiditatea va fi controlata si eliminata. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Pret Samsung RB31FERNDB

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 310 volum net total.
Frigiderul are 212 litri si congelatorul are 98 litri.
In interior gasim spatiul organizat pe 3 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa.
Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase.

Alte aspecte legate de Samsung RB31FERNDB sunt dimensiunea de 185 x 59.5 x 66.8 cm, si usile sunt reversibile. Culoarea neagra arata excelent si se potriveste intr-o bucatarie moderna.
Inca un lucru esential un sistem de avertizare pentru usa deschisa, care te va avertiza sonor in caz ca ai uitat usa deschisa. Zgomotul motorului redus, producand doar 39 dB.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB31FERNDB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung