REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE – Tehnologie AddWash, 1400 RPM, Motor Inverter

Salutari. In acest articol vom discuta despre o masina de spalat impresionanta tehnic si ca design. Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE este un model premium de la Samsung care ne-a impresionat prin tehnologiile de care dispune si de performantele incredibile cu un consum redus de energie. 

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Un detaliu remarcabil este posibilitatea de a putea adauga haine chiar in timpul spalarii. Ati uitat un tricou sau o camasa? Add Whash este conceput ca un sistem elegant care poate intrerupe programul de spalare si iti permite sa adaugi hainele de care ai uitat.

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung WW12K8412OW/LE se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone.

Review Samsung WW12K8412OW/LE

Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece. Detergentul se transforma in spuma si va patrunde foarte usor in fibrele tesaturilor, si va elimina murdaria. De asemenea materialele sunt protejate si economisiti energie cu aceasta masina de spalat.

Spalarea hainelor intr-o ora sau mai exact in 59 de minute este un vis devenit realitate. Samsung WW12K8412OW/LE utilizeaza Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Petele greu de eliminat sunt usor acum spalat. Cu o atingere de buton tehnologia Bubble Soak inlatura cele mai dificile pete. Bulele asigura reusita programului de spalare in orice conditii.

Pret Samsung WW12K8412OW/LE

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta lucreaza inteligent, si consuma energia eficinet. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa. Mai putin zgomot si vibratii reduse cu tehnologia VRT Plus™ care reduce zgomotul si vibratiile in timpul spalarii. Tamburul este dotat cu un senzor 3D care echilibreaza tamburul pentru un echilibru perfect chiar si la viteze de centrifugare mari.

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.Capacitatea de incarcare al acestui model este de 12 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Exista si o clasa care determina performanta centrifugarii, si acest model este clasat A.

Pentru haine delicate exista programe delicate. Baby Care Clatire + Centrifugare este un program foarte reusit pentru spalarea eficienta a hainelor bebelusului.

Dimensiunile masinei sunt de 85 x 60 x 60 cm si nivelul zgomotolui la spalare este de 52 dB iar la centrifugare este de 72 dB.
Consum mediu anual de apa este de 11700 litri.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung