Samsung 85QN85C-review si super pret

Samsung 85QN85C este un televizor QLED 4K de 85 de inchi care oferă o experiență de vizionare convingătoare prin calitatea impresionantă a imaginii, sunetul captivant și funcțiile inteligente. Acest televizor se remarcă prin afișajul mare, culorile vibrante și interfața ușor de utilizat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Unul dintre punctele principale ale Samsung 85QN85C este calitatea imaginii. Cu rezoluția sa 4K și tehnologia Quantum Dot, televizorul oferă imagini uimitoare, cu detalii clare și culori vibrante. Quantum HDR 16X îmbunătățește contrastul și luminozitatea, rezultând o imagine dinamică și captivantă. Tehnologia Direct Full Array 24X îmbunătățește și mai mult contrastul prin controlul precis al iluminării de fundal în diferite zone ale ecranului.

Designul 85QN85C este elegant și modern, cu rame subțiri care maximizează spațiul imobiliar al ecranului. Poate fi montat pe perete sau așezat pe un suport, oferind flexibilitate în ceea ce privește amplasarea. Televizorul dispune, de asemenea, de un mod ambiental care îi permite să se integreze în împrejurimi prin afișarea conținutului decorativ sau potrivirea culorii peretelui atunci când nu este utilizat.

În ceea ce privește sunetul, 85QN85C oferă o experiență puternică și captivantă. Televizorul este echipat cu tehnologia Object Tracking Sound, care utilizează difuzoare încorporate pentru a se potrivi cu mișcarea obiectelor de pe ecran, creând un sentiment de profunzime și realism. Televizorul acceptă și tehnologia Adaptive Sound+, care analizează conținutul audio și îl optimizează pentru o experiență mai captivantă.

Capacitățile inteligente ale modelului 85QN85C sunt alimentate de sistemul de operare Tizen de la Samsung. Interfața este intuitivă și ușor de utilizat, oferind acces ușor la serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video și Hulu. Televizorul acceptă, de asemenea, controlul vocal prin Bixby sau alți asistenți vocali compatibili, ceea ce face convenabil navigarea și controlul televizorului.

Un dezavantaj al Samsung 85QN85C este că îi lipsesc porturile HDMI 2.1, ceea ce îi poate limita compatibilitatea cu viitoarele console și dispozitive de jocuri. În plus, în timp ce calitatea imaginii este excelentă, unghiurile de vizualizare ar putea fi mai bune, deoarece culorile și contrastul tind să se degradeze atunci când sunt privite din lateral.

În concluzie, Samsung 85QN85C este un impresionant televizor QLED 4K de 85 de inchi, care oferă o calitate excelentă a imaginii, sunet captivant și funcții inteligente. Cu afișajul său mare, culorile vibrante și interfața ușor de utilizat, oferă o experiență de vizionare captivantă. În ciuda lipsei sale de porturi HDMI 2.1 și a unghiurilor limitate de vizualizare, este o alegere solidă pentru cei care caută un televizor de înaltă calitate și bogat în funcții.

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 85QN85C
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare