REVIEW – SAMSUNG 58AU7172 – 4K imagine de cristal !

Salut! In urma cu doar o zi am avut placerea sa testez SAMSUNG 58AU7172. Modelul este unul de top, iar in review-ul urmator vom descoperi impreuna tot ceea ce ne ofera, dar si locul de unde il putem cumpara la oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca procesorul puternic Crystal 4K ofera o rezolutie de pana la 4K pentru continutul pe care il iubesti. De asemenea, vei experimenta expresia unor culori mai realiste, datorita tehnologiei avansate de mapare a culorilor. experimenteaza imagini clare si o dinamica performanta, Motion Xcelerator estimeaza si compenseaza automat cadrele la sursa continutului redat.

Review SAMSUNG 58AU7172

Am ramas placut impresionat de q-symphony.Inconjoara cu sunet de la televizor si soundbar, orchestrate in armonie. Q-Symphony permite intr-un mod unic difuzoarelor televizorului si soundbar-ului sa functioneze simultan, pentru o acoperire mai buna, fara a dezactiva difuzoarele TV.

Mi-a placut si faptul ca Samsung 43au7102 ofera o solutie ingrijita pentru a-ti mentine toate cablurile TV ordonate, ascunzandu-le chiar in stand. Acest lucru te ajuta sa reduci dezordinea, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de designul frumos al televizorului.

Pret SAMSUNG 58AU7172

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca vrei poti folosi controlul vocal. Acum poti accesa rapid conținutul preferat, vei putea obține răspunsuri și chiar vei putea controla televizorul și alte dispozitive conectate de acasă. Spune-i doar ce vrei!
In concluzie e clar ca avem un produs SAMSUNG 58AU7172 foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 3400 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 58AU7172
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare