REVIEW – Samsung 55Q9FN – pret si model de top!

Astazi analizam un Smart TV din gama premium a celor de la Samsung. Am avut placerea sa testez acest televizor timp de cateva zile iar acum sunt pregatit sa va ofer si voua cele mai interesante informatii si caracteristici legat de acest model.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Televizorul QLED Smart Samsung 55Q9FN foloseste sistemul de operare Tizen OS. Impreuna cu acest sistem de operare si cele mai noi tehnologii pentru imbunatatirea imaginii, Samsung 55Q9FN ofera o experienta inedita la fiecare utilizare. Cu ajutorul Tizen OS aveti acces rapid la toate informatiile de pe internet dar si o multime de aplicatii interesante care va conecteaza la serialele preferate in doar cateva secunde. Este un televizor recomandat si pentru sesiunile de gaming, fiind dotat cu un procesor quad-core ce permite miscarea rapida a cadrelor fara intrerupere.

Review Samsung 55Q9FN

Noul motor Q Engine cu care este dotat acest model ofera o calitate spectaculoasa a imaginilor si analizeaza fiecare cadru pentru a oferi cele mai bune culori, contrast si detalii. Asadar, cu un volum de culoare de 100% si o calitate a imaginii superioare, Samsung 55Q9FN este un model de top pe care oricine si l-ar dori in living.

Pret Samsung 55Q9FN

Recomandarea noastra -> AICI!

Cei de la Samsung pun pret pe calitate si design cat mai minimalist asa ca noul model testat de noi reuseste sa se incadreze cu brio in aceste cerinte. Avem parte de un design slim si foarte rafinat incandrandu-se perfect in orice decor. Cu ajutorul optiunii One Connect aveti acces rapid la toate dispozitivele conectate la televizor direct de pe telecomanda. Televizorul QLED Smart Samsung 55Q9FN are o diagonala de 138 cm si o rezolutie de 3840×2160 pixeli. Imaginile sunt redate in format 4K Ultra HD. Pretul acestui televizor este in jur de 17.400 Ron dar noi am cautat o oferta mai atractiva pe care avem placerea sa v-o prezentam mai jos.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung 55Q9FN
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare