REVIEW – Televizor LED Smart Samsung 55K5679, Full HD

Salutare, prieteni! In acest nou articol, va voi prezenta televizorul Samsung 55K5679, unul ce se bucura de un raport calitate/pret favorabil clientului. Asadar, cititi in continuare articolul si aflati tot ceea ce modelul ne ofera.

Samsung 55K5679 review pareri

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Samsung 55K5679 are o diagonala a ecranului sau LED de 55 inch, una generoasa asadar, si ofera continutul video la o rezolutie Full HD. Fiind un Smart TV de la Samsung, atunci probabil ca deja stiti ca opereaza sistemul Tizen, unul intuitiv, care ofera acces rapid si facil la toate functiile televizorului.

Modelul are un design slim superb, elegant, ce este realizat cu ajutorul a unor finisaje de cea mai buna calitate. Suportul este foarte bine construit si ofera o stabilitate de exceptie dispozitivului. Daca tinem cont de dimensiunea lui, televizorul se va potrivi foarte bine in living, dar daca dormitorul vostrul este destul de spatios, de ce nu?

Review Samsung 55K5679

Samsung 55K5679 beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: Hyper Real Engine, Pqi 400, Micro Dimming Pro, Natural Mode Suport, Wide Color Enhancer si Mod Film. Toate acestea pentru ca voi sa aveti o experienta vizuala de calitate, continutul preferat fiind afisat in culori vii, naturale, dar si cu un contrast puternic.

Televizorul vine cu un sistem audio Dolby Digital Plus de 20 W. Acesta este si el ajutat, la randul sau, de caracteristici superioare:

  • Wallmount Sound Mode
  • TV Sound Connect
  • Bluetooth headset support
  • Multiroom Link

Pret Samsung 55K5679

Recomandarea noastra -> AICI!

Chiar daca Samsung 55K5679 este un Smart performant, multe persoane nu folosesc aceasta functie, ci sunt interesati de posibilitatile de conectare a surselor externe. Asadar, televizorul vine cu urmatorii conectori: Wi-Fi Integrat, LAN, Slot CI+, iesire audio digitala, 2 intrari USB, intrare video composite, intrare component si 3 porturi HDMI.

Daca pana in acest moment al review-ului nu v-am convins, atunci iata lista caracteristicilor speciale ale modelului 55K5679: Quad Core, WiDi, Mirroring Mobile to TV – Mirroring, Instant On, Digital Clean View, Ultra Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle), ConnectShare, Embeded POP, Extended PVR, OSD si Time Shift.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55K5679
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare