REVIEW – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49MU6202, 4K Ultra HD

Dragii nostri, știm că informația înseamnă succes de aceea noi vom oferi sansa de a descoperi în televizor LED curbat la o super ofertă. Samsung 49MU6202 vine cu cele mai noi tehnologii suportând rezoluție 4K, așa că vă invit să îl descoperim împreună în acest review. De asemenea veți descoperi și cel mai bun preț de pe piață spre finalul articolului.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

[/vc_column_text]

Impresionant. Este singurul cuvânt care îți vine în minte când îl despachetezi. Arată bine dinainte să scoți folia de pe ecran și să îl pornești. Designu este absolut fabulos, ecranul curbat și stativul cu care vine acest model sunt construite într-o armonie perfectă. Arată impresionant și oferă cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii despre care vom discuta acum.

Review Samsung 49MU6202

Culorile sunt absolut minunate pentru că experiența naturală se face cu tehnologia PurColor. Pe lângă acest fapt trebuie să vă informez că și tehnologia HDR este și ea prezentă oferind un contract foarte puternic și umbre pline de detalii astfel vei descoperi cele mai realistice imagini pe care le văzut vreodată. Să vă mai spun că vei descoperi și centrul interactiv prin care vei putea să accesezi conținutul din diferite surse și aplicații denumit Smart hub. Mai beneficiez și de facilitatea Smart View care te va ajuta să conectezi telefonul mobil și să accesezi întreg conținutul cum ar fi imagini sau videoclipuri pe marele ecran.

Pret Samsung 49MU6202

Recomandarea noastra -> AICI!

Descoperă cu Samsung 49MU6202 cea mai pură imagine pe ecranul de 123 de cm care vine cu rezoluție Ultra HD și 4K suportând maximul de 3840 x 2160 pixeli. Pe lângă aceste lucruri mai menționez și sunetul televizorului care este la o putere de 20 de wați stereo.

Conectarea la internet se face prin WiFi integrat sau conexiune lan. De asemenea televizorul mai beneficiază și de un Slot CI+, două intrări USB pentru redare multimedia de pe stick si hard discuri, și două porturi HDMI. Mai specific și dimensiunile televizorului care sunt de 1104.1 x 639.9 x 119.1 mm.

Prețul acestui televizor nu este unul destul de mare dacă stăm să ne gândim câte caracteristici oferă.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
SAMSUNG 49MU6202
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare