REVIEW SAMSUNG 98QN90A produs de top pret super

SAMSUNG 98QN90A  este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

Samsung 98QN90A este un televizor QLED de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o experiență de vizionare de neegalat în confortul propriului cămin. Cu o diagonală imensă de 98 inch, acest televizor este perfect pentru vizionarea de filme, evenimente sportive și jocuri video într-un mod uimitor.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot s ava spun ca televizorul dispune de o gamă largă de funcții și caracteristici, precum tehnologia Quantum Matrix, care oferă o gamă largă de culori și contrast pentru a obține imagini clare și detaliate.

De asemenea, acesta este echipat cu tehnologia de iluminare Full Array Local Dimming, care permite ajustarea individuală a luminozității și a contrastului pe diferite zone ale ecranului, oferind astfel o imagine cu o claritate și o profunzime incredibilă.

Review SAMSUNG 98QN90A

Mi –a placut mult ca Samsung 98QN90A este echipat cu o serie de tehnologii avansate, cum ar fi procesorul Quantum 4K, care optimizează imaginea și sunetul în funcție de conținutul transmis. De asemenea, televizorul dispune de tehnologia de sunet Adaptive Sound, care poate ajusta sunetul în funcție de mediul de ascultare și de conținutul transmis.

C e m –a surpins este ca În plus, televizorul este compatibil cu asistenții vocali precum Amazon Alexa sau Google Assistant, permițând utilizatorilor să controleze televizorul fără a fi nevoie să ia telecomanda în mână.

Samsung 98QN90A este un televizor cu o conectivitate excelentă, fiind dotat cu mai multe porturi HDMI și USB, precum și cu tehnologia Wi-Fi pentru conectarea la internet. De asemenea, televizorul este compatibil cu tehnologia Bluetooth, permițând conectarea dispozitivelor audio wireless.

În concluzie, Samsung 98QN90A este un televizor de ultimă generație, care oferă o experiență de vizionare extraordinară în confortul propriei case. Cu o gamă largă de funcții și caracteristici avansate, acest televizor poate fi o alegere excelentă pentru cineva care caută cea mai bună experiență de vizionare.Il puteti gasi la un pret  de ~63000 lei in Romania dar noi va dam un super tips pe care il gsiti mai jos!

Recomandarea noastra -> AICI!

Categories: Electronice