Review – Philips 24PFS5863/12 – Imagini magnifice

Salut prieteni !Am testat pentru dvs produsul Philips 24PFS5863/12 de mai jos si va vom prezenta tot ce stim despre el vom afla pretul promotional pe care nu trebuie sa il ratezi si vom vedea cateva din parerile celor care au cumparat acest produs.

Pentru că știm că doriți un mic ecran TV care arată la fel de grozav ca și performanța, echipa noastră de design a folosit un cadru elegant, cu un finisaj elegant alb și lucios. Acest design proaspăt, modern, se potrivește în orice interior. SAPHI este un sistem de operare rapid și intuitiv, care vă oferă o mare plăcere cu televizorul Philips Smart TV. Bucurați-vă de o calitate excelentă a imaginii și de accesul la un singur buton cu pictograme clare. Controlați-vă televizorul cu ușurință și accesați rapid aplicațiile populare Philips Smart TV, cum ar fi YouTube, Netflix și multe altele. Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii și oferă imagini clare cu un contrast frumos. Asadar, indiferent daca navigati online sau vizionati prin cablu TV, puteti sa va bucurati mereu de imagini cu un alb mai luminos si un negru mai adanc.

Review Philips 24PFS5863/12

Elegant, compact, ușor și portabil. Pe micul dvs. ecran TV puteți viziona programele preferate oriunde doriți, de la bucătărie la exterior cu familia la camping. Cu acest televizor portabil vă stați la curent cu știrile și echipa de sport preferată. Luați televizorul împreună cu dvs. și construiți o petrecere peste tot. Un televizor mic nu a sunat niciodată așa de bine. Ascultați fiecare detaliu cu o claritate perfectă și un bas puternic și vibrant. Multiplii drivere de dimensiuni medii, ridicate și joase asigură o calitate excelentă a sunetului, care aduce la viață viața filmelor, serialelor, jocurilor și muzicii. O mai bună: conectivitatea wireless Bluetooth vă permite să ascultați melodiile și listele de redare preferate în sunet de primă clasă. Ridicați HD la un nivel superior cu Full HD. Ecranul Full HD oferă o luminozitate mai mare, un contrast mai bun și culori realiste și face ca televiziunea să fie o adevărată plăcere.

Pret Philips 24PFS5863/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Micro Dimming Pro optimizează contrastul pe televizor în funcție de condițiile de lumină din camera dvs. Datorită combinației cu software-ul special care analizează imaginea în 6400 de zone diferite, vă puteți bucura de un contrast incredibil și o calitate a imaginii pentru o experiență vizuală reală, atât în ​​timpul zilei cât și seara. Un televizor mic nu a sunat niciodată așa de bine. Ascultați fiecare detaliu cu o claritate perfectă și un bas puternic și vibrant. Multiplii drivere de dimensiuni medii, ridicate și joase asigură o calitate excelentă a sunetului, care aduce la viață viața filmelor, serialelor, jocurilor și muzicii. O mai bună: conectivitatea wireless Bluetooth vă permite să ascultați melodiile și listele de redare preferate în sunet de primă clasă. Galeria de aplicații Philips are o mare varietate de aplicații online pe care le puteți utiliza de îndată ce televizorul dvs. inteligent este conectat la internet. Este atât de simplu! Porniți televizorul, conectați-vă la internet pentru a descoperi o nouă lume a divertismentului online.

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs 24PFS5863/12 foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 2500lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 24PFS5863/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare