REVIEW – Miele WWD 320 WPS LW – Masina de spalat rufe

Dupa doua ore de teste a produsului Miele WWD 320 WPS LW, am revenit ca de fiecare data cu un articol in care vi-l voi prezenta. De altfel, vreau sa va dezvalui care este un pret bun al pietei pentru el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va zic ca vine cu un echipament foarte plăcut. Aici nu puteți cădea doar pe o selecție largă de programe.

Există, de asemenea, câteva funcții suplimentare utile pentru a vă ajuta să vă sprijiniți în viața de familie de multe ori stresantă.

Review Miele WWD 320 WPS LW

Mi-au placut caracteristici precum preselecția timpului de început și afișarea timpului rămas vă facilitează planificarea, în timp ce funcția de reumplere AddLoadFlexibilitate garantată.

De asemenea, puteți adapta majoritatea ciclurilor de spălare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Indiferent dacă doriți să specificați numărul de clătiri, să scurtați timpul de funcționare sau să adăugați o prespălare – în majoritatea cazurilor este suficientă apăsarea unui buton.

O privire asupra conturilor finale anuale ale respectivelor fonduri de pensii ar trebui să se dovedească, de asemenea, plăcută. În fiecare an se trag doar 177 kilowați oră de electricitate și 10 120 litri de apă.

Pentru această mașină am început cu o spălare din bumbac 30C, care a folosit 30L apă și a folosit 0,43 kW de energie, oferind un cost rezonabil de funcționare de 15p pe ciclu. În creștere la 40C, consumul de energie a crescut puțin la 0,62kW, deși utilizarea apei era încă foarte bună la 32,5L.

Acest lucru mi-a dat un cost de funcționare pentru acest ciclu de 19p, care este încă competitiv, deși am văzut mașini cu câțiva pence mai ieftin de rulat.

Dacă aveți articole de îmbrăcăminte ușor murdare, există un mod de spălare de 20C, care a folosit doar 21,9 L de apă și doar 0,35 kW de putere, oferind un cost de funcționare de doar 11p pe ciclu.

Pret Miele WWD 320 WPS LW

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs Miele WWD 320 WPS LW foarte interesant la un pret bun .

Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 5600 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Miele WWD 320 WPS LW
Stele acordate
51star1star1star1star1star