REVIEW – LG 50UP81003LR – Un televizor elegant

Acest produs mi-a atras atentia in zilele trecute, de aceea am revenit ca de fiecare data cu un articol in care va voi prezenta toate caracteristicile pe care modelul LG 50UP81003LR le are, dar nu numai.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a atras atentia sistemul Bluetooth Surround Ready vă permite să vă simțiți ca și cum ați fi în tribună. Iar prin Alerta pentru sport, vei ști întotdeauna când joacă echipele tale preferate. Conectează cu ușurință difuzoarele Bluetooth pentru o experiență sonoră surround wireless. Sunetele acțiunilor sunt acum mai vii și mai realiste, aducând atmosfera meciului direct în casa ta.

Pot sa va spun ca Televizorul LG UHD transformă conținutul 2K în cea mai realistă imagine 4K îmbunătățind detaliile și culorile. Bucurați-vă de subtitrări și imagini mult mai clare, cu zgomot redus și claritate sporită.

REVIEW  LG 50UP81003LR

Mi-a placut foarte mult ca senzorul de lumina măsoară luminozitatea camerei, astfel procesorul reglează cu precizie dinamica culorilor pentru a obține o luminozitate optimă a ecranului. Controlul inteligent al iluminării și algoritmul de control al pixelilor îmbunătățesc contrastul pentru a obține imagini mai bune în scenele întunecate. Conținutul HDR este îmbunătățit prin intermediul ajustării luminozității care transformă scenele mai întunecate în imagini cu un contrast perfect, accentuând detaliile și culorile.

PRET  LG 50UP81003LR

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie avem un prosu foarte bun.La pretul de 2.200 lei. Dar noi am gasit o oferta mai buna jos! Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: Electrocasnice, LG